19 Nisan 2024 Cuma

Çocuk evlerinde Umre heyecanı

Ispartalı hayırseverler vatandaşların katkılarıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önderliğinde yürütülen ve çocuk evlerimizde kalan 5 çocuk Umre’ye uğurlanacak.

Isparta

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük’ün başıçektiği Umre organizasyonun bu yıl üçüncüsü düzenleniyor.  Konuyla ilgili Çocuk Evleri KoordinasyonMerkezi Müdürlüğünde bilgilendirme toplantısı yapıldı. Bu toplantıya;  Kuruluş Müdürü Ömer Armağan, Md. Yrd. EmineMetin ve Sorumlu Öğretmen Nurten Maden hazır bulundu.

Son üç yıl içerisinde toplamda 29 çocuğu Umre ziyaretinegöndermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten İl Müdürü Yakup Kütük,“Çocuklarımıza, gidecekleri bu kutsal yolculukta, ev sahibi Rabbim misafirsizlersiniz, Rabbim ne verirse sizlerde onu kabul edeceksiniz. Kendi çocuklarımiçin ne istediysem sizler için onu istiyorum. İnşallah daha bilinçli dahadonanımlı gelirsiniz. Allah dualarınızı kabul etsin” dedi.

 

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan,çocuklar 24 Ocak 2015 Cumartesi Saat 14.00’te Terminal Camii önünden Umre’yeuğurlanacaklar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MEHMET KARACEYLAN

23 Ocak 2015 Cuma 08:05

Allah sizlerden razı olsun.inşaallah en yakın zamanda sizlerde Allahın misafiri olursunuz.sizler kimsesiz o yavruların kimi oldunuzya...siz o çocuklara yüce peygamberle tanışma ve ondanda öte **** imkanını verdinizya...Allahta CC.sizleri baki alemde peygambere komşu eylesin.gönlünüz daima hakla olsun.yola devam kardeşim durmak yok.yolunuz açık olsun.Allah yar ve yardımcınız olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR