27 Nisan 2024 Cumartesi

ÇOCUK BAŞKASINDAN OLABİLİR

ÇOCUK BAŞKASINDAN OLABİLİR'

Isparta

Burdur'un Altınyayla İlçesi'nde 13 yaşındaki E.Ü.'nündünyaya getirdiği erkek bebeğin babası olduğu iddiasıyla tutuklanan 24yaşındaki M.A., çocuğun kendisinden olmadığını savunarak, DNA testi istedi.E.Ü. de M.A. dışında Antalya'da bir arkadaşı olduğunu, çocuğun ondan daolabileceğini söyledi.

Altınyayla İlçesi de oturan 13 yaşındaki E.Ü., geçenpazartesi günü karın ağrısı şikayetiyle annesi tarafından aile hekiminegötürüldü. Buradaki muayenenin ardından Gölhisar Devlet Hastanesi'ne sevkedilen E.Ü., acil serviste, mantar yediğini, bu nedenle karnının ağrıdığınısöyledi. Yapılan muayenede hamile olduğu ve doğum sancısı başladığı anlaşılanE.Ü., doğum ünitesine alındı. E.Ü., erkek bebek dünyaya getirdi.

 FETHİYE'DE GÖZALTINA ALINDI

Ortaokul öğrencisi olan E.Ü.'nün ifadeleri üzerinesoruşturma başlatan polis, Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde çalışan inşaat işçisievli ve 1 çocuk babası M.A.'yı gözaltına aldı. Altınyayla İlçe EmniyetMüdürlüğü'ne getirilen M.A., burada susma hakkını kullandı. İşlemlerininardından adliyeye sevk edilen M.A., E.Ü.'ye tecavüz suçundan tutuklandı.

DNA TESTİ İSTEDİ

Burdur E Tipi Cezaevi'ne gönderilen M.A., bugün avukatıaracılığıyla savcılığa başvurup çocuğun kendisinden olmadığını iddia etti.M.A., DNA testi yapılmasını istedi. Bunun üzerine DNA testi yapılması içinE.Ü.'nün dünyaya getirdiği bebekten ve M.A'dan kan örnekleri alınmasına kararverildi. Çocuğun babasının M.A. olup olmadığı DNA testi sonrasında tespitedilecek.

'ÇOCUK BAŞKASINDAN OLABİLİR'

Hastaneden taburcu olan E.Ü. ve bebeği, Aile ve SosyalPolitikalar İl Müdürlüğü tarafınan himaye altına alınmak istendi. E.Ü'nün anneve babası, kızlarına ve torunlarına bakacaklarını belirterek eve götürdü.M.A.'nın iddiaları üzerine bilgisine başvurulan E.Ü., Antalya'da bir erkekarkadaşı olduğunu, çocuğun ondan da olabileceğini söyledi. Polis ve savcılık,iddialar üzerine soruşturmayı genişletti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR