25 Nisan 2024 Perşembe

CLK AKDENİZ ELEKTRİK GENEL MÜDÜRÜ KONUŞTU

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Genel Müdürü Halit Bakal Isparta'daki Sulama Birliklerinin sorunlarının kalmadığını, Ispartalının borcuna sadık olduğunu ve hatlarda önemli yatırımların yapılacağını söyledi.

Isparta

Isparta, Antalya ve Burdur'un elektrik dağıtım işini yürütenCLK Akdeniz Elektrik yönetiminden Isparta’ya hem övgü hem müjde var.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Genel Müdürü Halit Bakal,Isparta bölgesinde sulama birliklerinin ödeme sorunlarının tek tek çözüldüğünübelirterek, sulama ile ilgili bir sorun olmadığını söyledi. Genel Müdür Bakal,Isparta’nın Antalya, Burdur ve Isparta arasında en sorunsuz il olduğunu dabelirterek şunları söyledi:

"Hem elektrik ücretlerinin ödenmesi, hem kaçakelektrik, hem abone güncelleme, hem de diğer bütün konularda Isparta üç ilimizarasında en sorunsuz olanı. Bölge olarak sorunu en az bölgeyiz ama Ispartaillerimiz arasındaki en iyi il. Bu nedenle Isparta’da yaşayan bütünvatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz de en iyi hizmeti vermek için çabagösteriyoruz."

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Genel Müdürü Halit Bakal,Isparta'daki elektrik hatları ile ilgili olarak ta yatırım müjdesi verdi.Bakal, Isparta'daki elektrik kesinti sorununu en aza indirmek için yeniyatırımlar yapılacağını belirterek, bu konuda özelikle 2016 yılı için ciddi birödenek talebinde bulunduklarını, 2020 yılına kadar hiçbir sorunun kalmadığınısöyledi.

Bakal, elektrik şebekesi ve trafolarla ilgili yapılacakyatırımlarla, Isparta'daki elektrik kesintilerinin yaşanmayacağının da altınıçizdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR