25 Nisan 2024 Perşembe

Cinayeti OĞLU İLE BİRLİKTE İŞLEMİŞ

Cinayeti OĞLU İLE BİRLİKTE İŞLEMİŞ

Isparta

 

Yalvaç'ta dini nikahla yaşadığı Osman Tokmak'ı öldürdüğüiddiasıyla Bursa'da polise teslim olan Gönül S. ile oğlu Fırat E., cinayetibirlikte işlediklerini itiraf etti.

 

Yalvaç'ta dini nikahla yaşadığı Osman Tokmak'ı öldürdüğüiddiasıyla Bursa'da polise teslim olan Gönül S. ile oğlu Fırat E., cinayetibirlikte işlediklerini itiraf etti. Sabah saatlerinde Yalvaç'a getirilen anneve oğlunu, 29 Ağustos 2012'de Yalvaç'a bağlı Koruyaka Köyü'nde 30 yaşındakiNevin Yıldırım'ın, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü 2 çocuk babası 35yaşındaki Nurettin Gider'i av tüfeğiyle öldürdükten sonra başını keserek köymeydanına attığı 'kesikbaş davasını' da soruşturan Cumhuriyet Savcısı OsmanÇabuk sorguladı.

 

'KAVGA EŞYA YÜZÜNDEN ÇIKTI'

 

Yaklaşık 9 saat süren çapraz sorguda Fırat E., annesininOsman Tokmak ile arasındaki geçimsizlik nedeniyle Yalvaç'tan ayrılarak yanınagelmek istediğini anlattı. Bu amaçla bankadan 1500 lira kredi çekerek Yalvaç'ageldiğini aktaran Fırat E., "Amacımız anneme ait eşyaları bir kamyonetkiralayarak Bursa'da kiraladığım eve taşımaktı. Osman Tokmak evdeydi veeşyaları bize vermek istemedi. Annemin kendisine borçlu olduğunu söyleyerekeşyaları vermeyeceğini söyledi. Bunun üzerine tartışma çıktı. Tartışma esnasındahakaret edince dayanamayıp orada bulunan çanak antene ait demir boruyla başınabirden fazla vurdum. Kendisinden geçtikten sonra annem de bıçakla kafasınıkesti" dedi.

 

'HAYATIM ZİNDAN OLDU'

 

Gönül S. ise ifadesinde ilk eşiyle 10 yıl evli kaldığını veanlaşmazlık sonucu boşandığını anlattı. Boşandıktan sonra hayatının zindanadöndüğünü belirten Gönül S., "Astım hastasıyım. Çocuğuma bakabilmek veayaklarımın üstünde durmak için hayatla çok mücadele ettim. Yardım içinbaşvurduğum hiçbir yerden çare bulamadım. Kimi zamanım Kadın Sığınma Evlerindekimi zamanım da huzurevlerinde geçti. En sonunda beni hastalığımla kabul edecekyaşlı biriyle evlenmeyi çare olarak gördüm. Yalvaç'ta 75 yaşındaki biriyleresmi nikahla evlendim. Uzun sürmedi, ayrıldık. Daha sonra Osman Tokmak iledini nikah yaparak beraber yaşamaya başladık" diye konuştu.

 

'SAPIKÇA HAREKETLERİNDEN, DAYAĞINDAN BIKTIM'

 

Osman Tokmak ile evliliğinin 6 ay sürdüğünü kaydeden GönülS., ifadesinde şöyle dedi:

 

"Osman Tokmak evde sürekli uydu yayınlarında yer alanyabancı seks kanallarını izleyen, cinsel sapkınlıkları olan biriydi. Oradagördüğü ne varsa aynısını yapmamı benden ister, itiraz edince de şiddetuygulardı. Anal ve oral yoldan zorla defalarca birlikte olmak zorunda kaldım.Bazen eve başka bir kadın getirip grup seks yapma teklifinde bile bulunduğuoluyordu. Ondan nefret ediyordum, o nedenle de ayrılmaya karar vermiştim. Olaygünü eşyalarımızı ona görünmeden alıp gidecektik. Evde olunca eşyaları vermekistemedi. Kavga bundan çıktı. Oğlum birkaç defa başına vurunca kendisindengeçti. Ben de bıçakla kafasını koparmak istedim."

 

ANNE- OĞUL TUTUKLANDI

 

Savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevkedilen cinayet şüphelileri tutuklandı. Gönül S., Isparta Kapalı Cezaevi'ne,Fırat E. ise Yalvaç Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ERTUNGA ERSÖZ

04 Şubat 2015 Çarşamba 10:33

ÇARESİZLİK VE MUHTAÇLIK BU KADAR KÖTÜ.HİÇ BİR KİMSE CİNAYET İŞLEYECEK KADAR ACIMASIZ DEĞİLDİR.BİLHASSA GENÇ BİR ÇOCUĞA SAHİP ANNE.AHLAK OLMAYAN YERDE HERŞEY OLUR.

Bojuware 201

03 Şubat 2015 Salı 11:11

Tırtarın kafaları kadınlara uymuyor. Kadınlarda koparıyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR