29 Mart 2024 Cuma

Cinayet Zanlısı Yakalandı

Cinayet Zanlısı Yakalandı

Isparta

 

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

 

1-    HAKKINDA 6 YIL 3AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI:

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında “Kasten Adam Öldürme”suçundan dolayı 6 Yıl 3 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A. A.C.T. isimli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde bir alış veriş merkezinde bulunduğu anlaşılarak ekiplerimizce yakalanmıştır.

 

Hükümlü M.A. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

 

2-    HAKKINDA 3 YIL 8AY 13 GÜN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI:

 

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında “Nitelikli Yağma”suçundan dolayı 3 Yıl 8 Ay 13 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.Ç. isimli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde Muzaffer Türkeş Mahallesinde bir ikamette saklanmakta olduğu bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan takip sonucu ekiplerimizce yakalanmıştır.

 

Hükümlü F.Ç. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

 

Emniyet Müdürlüğümüzce suç faillerinin tespiti ve işlemiş oldukları suçlar sebebi ile aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR