20 Nisan 2024 Cumartesi

CİNAYET ŞÜPHELİLERİ YALVAÇA GETİRİLDİ

Nurettin ARKAN/ YALVAÇ Eşinden ayrılıp 6 yıl önce İstanbul'dan Yalvaç'a yerleşen 3 çocuk babası Osman Tokmak, 6 ay önce 1 çocuk annesi Gönül S. ile dini nikahla birlikte yaşamaya başladı.

Isparta

Aralarındaki geçimsizlik nedeniyle Gönül S. bir süre önce evi terk etti. Eşyalarını toplamak için geçen cuma günü öğle saatlerinde eve dönen Gönül S. ile Osman Tokmak arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gönül S.,iddiaya göre Osman Tokmak'ın başına kesici aletle vurdu. Kanlar içinde kalanTokmak'ın üzerini yorganlarla örten Gönül S., evden çıktı. Komşularına,"Ben gidiyorum. Osman çarşıda" diyen kadın, eşyalarını yüklediği kamyonetle olay yerinden ayrıldı.

DÜN POLİSE GİDİP TESLİM OLDU

Dün Gönül S.'nin Bursa'da polis merkezine gidip cinayeti şlediğini söyleyip teslim olmasının ardından Müderris Mahallesi'ndeki evin kapısını çilingir yardımıyla açan polis, Osman Tokmak'ın cesedini buldu. Olay yerine gelen savcı ve adli tıp uzmanı, yorganların altında secde etmiş vaziyette bulunan Osman Tokmak'ın sağ kulağının kopma noktasına geldiğini,ensesinde de derin bir kesi olduğunu belirledi.

İŞARET PARMAĞI SARILI

Bursa'da polise teslim olan Gönül S. ile cinayet şüphesiyle gözaltına alınan oğlu Fırat E., Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlendirilen polisler eşliğinde sabah saatlerinde Yalvaç'a getirildi. Yalvaçİlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından Gönül S. ve Fırat E.,adliyeye sevk edildi. Polis eşliğinde adliyeye gelen Gönül S.'nin sağ el işaret parmağının sarılı olduğu dikkati çekti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ERTUNGA ERSÖZ

02 Şubat 2015 Pazartesi 14:56

ASLINDA BU OLAYLAR HER YERDE OLUYOR.AMA BU MEMLEKETTE NADİREN OLDUĞUNDAN DOLAYI TEPKİ ÇEKİYOR.AMA ASIL MESELE OLAYIN İÇ YÜZÜNÜ BİLMEK.BAKMAKLA GÖRMEK ARASINDA ÇOK FARK VAR.HİÇ BİR KİMSE BİRİNİ ÖLDÜRECEK KADAR VAHŞET DUYAMAZ.

Bojuware 201

02 Şubat 2015 Pazartesi 13:50

Acaba bu tırtarlarda bizim göremediğimiz hangi konu varki kadın milleti direk bunların kafasını koparma yolunu tercih ediyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR