20 Nisan 2024 Cumartesi

Cinayet İşledi, Sonra intihara Kalkıştı

Çeltikçi ilçesinde bir kişi, ayrıldığı eşiyle birlikte yaşadığı iddia edilen başka bir kişiyi tabancayla vurarak öldürdü Zanlı, daha sonra kendini başından vurarak intihara teşebbüs etti.

Isparta

Burdur'un Çeltikçi İlçesi'nde işsiz 45 yaşındaki Mehmet Toyran, 6 yıl önce boşandığı eski eşiyle dini nikahla evlenen Murat Çakır'ı tabancayla öldürüp intihara kalkıştı. Olay, Çeltikçi İlçesi'nde dün gece meydana geldi. Mehmet Toyran, 6 yıl önce boşandığı Ayşe G.'nin bir süre önce hayvancılıkla uğraşan evli olan Murat Çakır ile dini nikah kıymasına sinirlenince ikili arasında husumet başladı.


 Mehmet Toyran, dün gece Murat Çakır'ın evinin önünde beklemeye başladı. Mehmet Toyran, saat 22.30 sıralarında kimliği öğrenilemeyen nikahlı eşiyle birlikte evine gelen Murat Çakır'a tabancayla 1 el ateş etti. Göğsünden vurulan Murat Çakır olay yerinde yaşamını yitirirken, Toyran ise kaçtı. Motosikletiyle Mamak Köyü'ndeki evine gelen Mehmet Toyran, tabancayla intihara kalkıştı. Toyran'ın çenesinin altından giren kurşun, alnına saplandı. Silah sesini duyanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma, sağlık ekiplerini çağırdı. Mehmet Toyran ilk müdahalenin ardından Bucak Devlet Hastanesi'ne, ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Murat Çakır'ın cenazesi ise otopsinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR