28 Mart 2024 Perşembe

CİNAYET GİBİ KAZA: 1 ÖLÜ

CİNAYET GİBİ KAZA: 1 ÖLÜ

Isparta

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesine bağlı Fakılar Köyü nüfusuna kayıtlı Ahmet Akyüz yaşamını yitirdi. Polis, olay yerinde düşen parçalardan, kaçan sürücüyü tespit edip yakalamak için çalışma başlattı.

Kepez İlçesi Kuzeyyaka Mahallesi 2547 Sokak ile Şelale Caddesi'nin kesiştiği noktadaki kaza, dün gece meydana geldi. ŞelaleCaddesi'nde seyreden Ahmet Akyüz'ün kullandığı 07 FRU 93 plakalı motosiklet,iddiaya göre karşı yönden gelerek şerit ihlali yapan henüz plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen beyaz renkli otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yola savrulan Ahmet Akyüz, otomobilin altında kalarak metrelerce sürükledi.Üzerinden otomobil geçen ve kaskının parçalanması nedeniyle başına darbe alan Ahmet Akyüz, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazayı görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım isterken, otomobil sürücüsü durmayarak aracıyla kaçtı. Sağlık görevlilerinin incelemesinden sonra Akyüz'ün cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olay yerinde otomobilden düşen tampon ve diğer parçaları toplayan polis, aracın plakası ve sürücüsünü tespit etmek için çalışma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

motorsikletçi adam

04 Şubat 2017 Cumartesi 11:43

Bu tarz trafik canavarları arabaları bile tanımıyor ki motorcuyu nasıl tanısın. vicdansız adi herif bende bir motorcuyum ve hergün korku içinde sürüyorum. para döküp aldığı bir şeyi kullanırken korkar mı insan. lütfen duyarlı olalım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR