19 Nisan 2024 Cuma

ÇINAR'A 3 ÖDÜL BİRDEN!

ANTALYA Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) düzenlediği 2014 yılı Basın Ödülleri ve Hasan Özkay Fotoğraf Yarışması'nda, Doğan Haber Ajansı (DHA) 4 ödülün sahibi oldu. Isparta'da uzun yıllar gazetecilik yapan ve Antalya'ya atanan DHA muhabirlerinden Mehmet Çınar hem ‘Ekonomi’ dalında 'Sehven rekortmen' çalışmasıyla, hem de ‘2014 Hasan Özkay Fotoğraf Yarışması'nda ‘Yılın Haber Fotoğrafı’ dalında ödül aldı. Çınar ayrıca 2015 ANSİAD YILIN MEDYA ÖDÜLLERİ töreninde ise "Bu Nasıl Restorasyon” başlıklı çalışması “Yazılı Basın, Haber” Dalında Birincilik Ödülü aldı

Isparta

Su Otel’deki ödül gecesine Vali Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya milletvekillerinden Mustafa Köse, Gökcen Özdoğan Enç ve CHP Milletvekili Mustafa Akaydın, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, siyasetçi ile işve sivil toplum örgütlerinden isimler katıldı. Aynı zamanda AGC üyesi olan TRT Genel Müdürü Şenol Göka’nın da aralarında bulunduğu davetliler, AGC Başkanı Mevlüt Yeni ile yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan AGC Başkanı Mevlüt Yeni,"365 gün gazeteciler sizleri ekranlara çıkarıp gazete sayfalarına taşıyıp yılda bir kez kendileri sizin karşınıza geçiyor” dedi.

31 yıldır varlığını sürdüren AGC’nin mesleğe yönelik eğitim faaliyetlerinin yanında ülke ve toplum yararına faaliyet gösteren bir sivil toplum örgütü olduğunu anlatan Yeni, Antalyalı gazetecilerin birçok konuda duyarlılık gösterdiğini söyledi.

DHA’YA 4 ÖDÜL

DHA, gecede dört ödül aldı. DHA muhabirlerinden Mehmet Çınar hem ‘Ekonomi’ dalında 'Sehven rekortmen' çalışmasıyla, hem de ‘2014 Hasan Özkay Fotoğraf Yarışması'nda ‘Yılın Haber Fotoğrafı’ dalında ödül kazandı. TolgaYıldırım ‘Yılın Çevre Fotoğrafı’ dalında, Emre Baylan ise ‘Yılın SanatFotoğrafı’ dalında ödülün sahibi oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR