29 Mart 2024 Cuma

ÇİLE VATANDAŞIM ÇİLE

ÇİLE VATANDAŞIM ÇİLE

Isparta

Isparta’nın en büyük sorunların biri olan trafik sorunu Mimar Sinan Caddesi’nde başka bir boyuta ulaştı. Belediye Başkanı Yusuf ZiyaGünaydın, bu caddeyi geçtiğimiz günlerde altyapısıyla birlikte yenilemiş vekaldırımları da genişletmişti. Vatandaş yolun tamamlanmasının ardından trafiğin bu bölgede rahatça ilerleyeceğini düşünmüş ancak tam tersi bir durumla karşılaşılmıştı.

 

ESKİDEN 2 ARAÇ RAHATÇA GİDERDİ ŞİMDİ 1 ARAÇ ZOR GİDİYOR

Günaydın yol yapımının bitmesiyle buranın araç parkına yasaklanacağını duyurmuş sonra belediye önüne yapılacak otoparkla birlikte burada araç parkının da yasaklanacağını açıklamıştı. İşte çile tam da bu noktada başladı. Kaldırımların genişletildiği yolda bir de dikine araç parkı buyolda araç seyrini tek şeride düşürdü. Eskiden en az 2 aracın geçtiği MimarSinan Caddesi’nde şu anda tek araç bile yolda zorla ilerliyor.

 

OTOPARK İNŞAATI İÇİN YOLUN YARISI KULLANILAMIYOR!

Bu gelişmelerin ardından Başkan Günaydın, Belediye önüne otopark yapmak için kolları sıvadı. Yaklaşık 15 gündür devam eden çalışmalardaHasan Gürbüz Parkı’nın etrafı güvenlik nedeniyle demir çitlerle çevrildi. Ancakçitler yolun yarısını işgal ediyor. Yani zaten tek aracın zor geçtiği yola birde bu çitler eklenince sürücüler trafikte çıldırma noktasına geldi. Özellikle mesai saatleri çıkışında bu bölgede hareket etmek neredeyse imkânsız.

 

AMBULANS BİLE BEKLİYOR!

Öte yandan yolun bu denli daraltıldığı Mimar Sinan Caddesive Belediye bölgesinde dün bir ambulans sıkışık trafikte bir müddet beklemekzorunda kaldı. Bu bekleyiş objektiflerimize de yansıdı. Şimdi vatandaş demirçitlerin bir an önce kaldırılması ve Mimar Sinan Caddesi’nde araç parkının yasaklanmasını istiyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mali

02 Aralık 2014 Salı 09:02

Sayın Başkan ISPARTA DA OTO PARK ÜCRETLERİ BEŞ TL OLMUŞ büyük şehirlerde bile beş tl değil çoğu kimse bu parayı verip oto parka aracını koymaz ,birde yapılan otoparklara lpg li araçlar girebilecek mi.

şoför

29 Kasım 2014 Cumartesi 18:46

KALDIRIMLAR ELBETTE GENİŞLEYECEK,ŞOFÖR GİBİ ŞOFÖR ZATEN O YOLA SIĞAR...

Ahmet ceviz

29 Kasım 2014 Cumartesi 12:27

Mazlumu getirin bana!!!

spartans

29 Kasım 2014 Cumartesi 10:30

başkan saçma projelerle memleketin parasını yok ederken yüksek mimar statüsü ile bunları nasıl düşünemiyor anlamıyorum.Madem otopark yapacaksın halı sarayının içine kat çıksaydın tüm trafiği felç edene ve paraları boşuna yeraltına gömene kadar...

spartans

29 Kasım 2014 Cumartesi 10:28

biri başkanı durdursun :)) ısparta hakettiğini alıyor...inşallah o yapılan otoparkta çökmez.defalarca söyledim ITKM dururken bu adamın parkın altına otopark yapması enteresan geliyor.kimler ne para alıyor???ne kazanıyor.Yine ISPARTA kaybederken yusufmu kazanıyor yoksa???O koltuğa küçük çocuk koysan orda ITKM otoparkı varken şehrin kilit noktasına otopark yapmaz...

ıspartalı

29 Kasım 2014 Cumartesi 09:52

yarın öbür gün park yasaklanır bu insanlar onada isyan eder emin olun...

Leo

29 Kasım 2014 Cumartesi 02:47

zahmet olup trafik şube müdürü koltuğundan kalkıp bi şehri dolaşsa bu sıkıntılar olmaz mimarsinandaki sıkışıklık park sorunu radar takip edeceğine merkezdeki çift park sorununu bi çare bulunsun

ISPARTALI

28 Kasım 2014 Cuma 20:21

Y. ZİYA GÜNAYDIN ISPARTAYI UÇURUYO ALTMIŞ YILLIK ASFALT İKİ YÜZ YILLIK OTOPARK TÜRKİYEDE OLMADIGI GİBİ DÜNYADA YOK TEBRİKLER. Y.ZİYA ESASEN TC BŞK OLMALI:))))

bojuware 201

28 Kasım 2014 Cuma 20:21

Y Z Günaydın olmasaydı. AKP olumsuzluklarını göstermemek için kimi haber malzemesi yapıcaktınız. Balaban diye biri vardı samana dayalı fikir olmadan içgüdüsüylen yöneten o zaman nerdeydiniz. Hatta basın mensubu sopalarken. Bırakın yalakalık düzenini.

vatandas

28 Kasım 2014 Cuma 19:47

Adamlar yol genisletiyor Bizimki malesef yollari daraltip kaldirim genisletiyor

ISPARTALI

28 Kasım 2014 Cuma 14:36

Söylenecek aslında çok şey var ama tabi ki anlayana. Söylenecek söz kalmadı ziya ya.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR