23 Nisan 2024 Salı

CİĞERİMİZ YANIYOR

CİĞERİMİZ YANIYOR

Isparta

ISPARTA'nın Sütçüler ilçesinde, şiddetli rüzgarın etkisiyle elektrik tellerinin üzerine devrilen ağaçtaki alevler, diğer ağaçlara da sıçradı. Çıkan yangın, yaklaşık 4,5 saat sonra kontrol altına alınırken, 8 hektar orman alanı kül oldu.

Sütçüler'e bağlı Kesme köyü Kestane Beli Mevkisi'ndeki ormanlık alanda saat 04.30 sıralarında, şiddetli rüzgarın etkisiyle elektrik tellerinin üzerine devrilen ağaçtan çıkan alevler, diğer ağaçlara da sıçradı. Hızla büyüyen yangına, Sütçüler Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Yangın kontrol altına alınamayınca Isparta, Burdur, Eğirdir ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri takviye olarak gönderildi. Yangın, yaklaşık 4,5 saat sonra kontrol altına alınabildi. Yangın sonrası 8 hektar orman alanı tamamen yandı.

Isparta Orman İşletme Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Abdülkadir Taşer, fırtına dolayısıyla ağacın elektrik tellerinin üzerine devrildiğini ve tellerin birleşmesinden sonra çıkan kıvılcımla yangının meydana geldiğini söyledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet

25 Mart 2019 Pazartesi 15:45

Mermer ocağı açmak için kim talip olursa bilin ki orayı o yakmış/yaktırmıştır.

Vatandaş

25 Mart 2019 Pazartesi 13:27

Mermer ocağı açmak amacıyla özellikle rüzgarlı günde çıkarılmış gibi.Katil olay mahalline dönecektir.

Ya Göründüğün Gibi Ol Ya Olduğu Gibi Görün

25 Mart 2019 Pazartesi 13:00

Bu Sütcüler'in İnsanı İyilerini Tenzih Ederim Fakat Dilleri Din İman ALLAH Kitap Derler Hatta KUR'AN-I KERİM'İ de Ezbere de Okurlar Fakat Yaptıkları İşler Haka Şeriyat Sımaz İşler Yaparlar Bu Yüzden'de Başlarına Felaketler Geliyor Bu Olup Bitenlerden de Tüm Türkiye'ye de Ders Alsınlar Diye İpret Oluyor.

gerçekler1

25 Mart 2019 Pazartesi 11:37

eğer bu yangın bilerek çıkarıldı ise. hava daki sert rüzgarlar çok güzel hesap edilmiş. böylelikle hem müdahale zorlaşır hemde yangının yayılması hızlanır.

Adamım

25 Mart 2019 Pazartesi 11:10

Yine bir menfaat kokusu geldi yüreklerimizi yakarak. Bunu yapanları Allah kahretsin. Başı dertten kurtulmasın, çoluğundan çocuğundan bulsun.

rant

25 Mart 2019 Pazartesi 10:55

Yetkililerin gözü körmü acaba Mermer ocağı yapmak için bilerek yapılan bir şey bu.

Çok üzgünüm

25 Mart 2019 Pazartesi 10:25

Ah ahhh ahhh ciğerimiz yandı. Anlatacak başka kelime, söz, cümle yok, kalmadı. Duâm; yanan ağaçların yeşilliklerin yerine çok daha fazla ağaç dikilmesi.

tatar ramazan

25 Mart 2019 Pazartesi 10:09

allah saklasın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR