29 Mart 2024 Cuma

ÇİFTÇİNİN UMUDU CHP'DİR

CHP Isparta İl Örgütü ve Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk’ün de yer aldığı heyet genel seçim çalışmalarına Gönen ve Atabey’deki üretici ve esnaf ziyaretleriyle ile devam etti. Üretici ve esnafın sıkıntılarını dinleyen CHP’liler, kurtuluşun yalnızca Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile mümkün olduğunu anlattılar.

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim çalışmalarını yoğun birşekilde sürdürüyor.

7 Haziran Genel Seçimleri öncesi yapılan çalışmalarkapsamında önceki gün İstiklal Mahallesi’ndeki seçim koordinasyon merkeziaçılışına gerçekleştiren CHP Isparta Teşkilatı, seçim komisyonu tarafındanbelirlenen program dahilindeki ilçe ziyaretlerine dün Gönen ve Atabeyİlçelerinde devam etti.

CHP Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol, Örgütten SorumluBaşkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, ikinci sıra Milletvekili Adayı İsa ÖnderDinçtürk ve partililerden oluşan heyet, ilk olarak Gönen İlçe Başkanlığınıziyaret etti.

Esnaf ziyaretlerinin ardından gül ve afyon çapası yapankadınları da bahçelerde ziyaret eden CHP’li heyet, üretici ve işçinin hakkınınCHP İktidarı ile hak ettiği yerlere çıkarılacağını işaret etti.

Tarlada çalışan emekçilere gofret ve soğuk içecekikramlarında da bulunan CHP’liler, uzun uzun çiftçi ve işçilerin sorunlarınıdinlediler.

Ziyarette Gönen İlçesi’nin, CHP’nin kalesi olduğunuvurgulayan İlçe Başkanı Yusuf Şengül, Cumhuriyet Halka Partisi’nin demokratikve halkın görüşünü dikkate alan bir parti olduğunu yapılan ön seçimlerde ortayakoyduğunu belirterek, halka halkın istediği adayların sunulduğu söyledi.

“ISPARTA’DA 2 VEKİLİGARANTİLEDİK”

Hiçbir tartışmaya mahal verilmeden gerçekleştirilen bir önseçim sürecinin ardından halkın nazarında değerli olan milletvekilleri adaylarıçıkardıklarını kaydeden CHP İlçe Başkanı Şengül, “Biz inanıyoruz ki, soncumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi Gönen’denbirinci parti olarak çıkacaktır. Adaylarımızı zaten halkımız gayet iyi biliyor,İrfan Bakır Bey DSİ’de halka yaptığı çalışmalarla, İsa Önder Dinçtürk Bey dedürüst ve saygın kişiliği ile tanınıyorlar. Böylelikle, biz Isparta’da 2milletvekilini garantilediğimizi düşünüyoruz” dedi.

 “GÖNEN’İN KAYBETTİĞİDEĞERLERİNİ YENİDEN KAZANDIRACAĞIZ”

Gönen İlçesi’nin bir eğitim merkezi olduğuna dikkat çekenCHP Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk ise, “Biz Gönen’e geldiğimizdekendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Çünkü burası Cumhuriyet Halk Partisi’ninazı dişlerinin yetiştiği ve yer aldığı bir ilçemizdir. Yıllar önce Türkiye’dekurulan ilk eğitim merkezleri burada faaliyet göstermiş ve Türkiye çapındaönemli değerler yetişmesine ev sahipliği yapılmıştır. Ancak son dönemdeGönen’deki eğitim faaliyetleri artık git gide değerini yitirmekte ve öğrencisayısı git gide azalmaktadır. İnşallah 8 Haziran sabahından itibaren halkımızınteveccühleriyle göreve geldiğimiz vakit, Gönen İlçemize kaybettiği değerleriniyeniden kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Dinçtürk ayrıca geçtiğimiz günlerde meydana gelen zirai donolayından etkilenen Gönen’deki çiftçilere de geçmiş olsun dileklerini iletti.

 “İDDİALIYIZ! ISPARTAVE İLÇELERİNDEN

BİRİNCİ PARTİ OLARAKÇIKACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7 Haziran seçimlerinde iddialıolduğunu vurgulayan İl Başkanı Senayi Demirkol ise, “Günlerdir yoğun birmaratonla çalışarak, üretici – çiftçi ve esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Busorun ve sıkıntıların tamamının da, ancak CHP iktidarı ile ortadankaldırılabileceğini anlatıyoruz. Daha önce de belirtmiş olduğumuz gibi, 7Haziran Genel Seçimlerinde Gönen ve diğer ilçelerimizle birlikte Isparta’dabirinci parti olarak sandıktan çıkacağız. Halkla birlikte 8 Haziran sabahındaiktidara yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

“BU SİYASİ BİR PARTİSEÇİMİ DEĞİL ÜLKE MESELESİDİR”

CHP Kadın Kolları Gönen İlçe Başkanı Aysel İçöz, partilikadınlarla adım adım dolaşarak genel seçimlerde birinci parti olarakçıkacaklarını belirttiler.

7 Haziran seçimlerinin bir parti seçiminden çok ülkenin varoluş seçimi niteliğinde olduğunu kaydeden CHP Kadın Kolları üyeleri, “Bu siyasibir seçimden çok ülke meselesidir. İnşallah çok çalışarak, ülkemizi içindebulunduğu sıkıntılardan kurtaracağız” ifadelerine yer verdi.

 CHP’YE ATABEY’DESEVGİ SELİ…

Gönen ziyaretlerinden sonra çalışmalarına Atabey İlçesi’ndedevam eden CHP’li heyet, ilçe merkezindeki esnafları dolaşarak genel seçimleriçin destek istedi.

İlçedeki yurttaşları tarafından sevgi seline tutulan CHP’liheyet 8 Haziran’da gelecekleri iktidarın ardından birlikte çay içme sözüvererek, ziyaretlerine İslamköy’de devam etti.

 ÇİFTÇİNİN MAZOTSORUNU HALLEDİLEREK,

ÜRETTİĞİ MALLAR HAKETTİĞİ FİYATA SATILACAK…

İslamköy’deki taş kahvehanede vatandaşlarla çay içerekbölgedeki sorun ve sıkıntıları dinleyen CHP heyeti, burada tarım ve üretimanlamında düzenlemeler yapılması gerektiğine dikkat çekerek, çiftçinin mazotsorunu ile ürettiği malın değerinde satılması adına çalışmalar yapacaklarısözünü verdiler.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ispartali

01 Mayıs 2015 Cuma 23:33

Ben chp ye hic guvenmem secimde gelir gider arkasi yok mazot 1 tl der kulliyen imkansiz dunyada benzeri yok zaten chp gelirse benzin mazot yokki olmaz en iyisi istikrar sursun turkiye buyusun Ak parti. Evet.

OBJEKTIF!

01 Mayıs 2015 Cuma 15:03

BASÖRTPÜYÜ TAKIP YADA SAKAL KOYUNCA , BIRDE UMREYE GIDINCE PIRUPAKMI OLUNUYOR! AYRICA BENDE BASÖRTÜLÜYÜM AMA AKP DEN ÖNCEDE BASÖRTÜLÜYDÜM! YANI DÜNYALIK MENFEAT EDINEBILMEK ICIN GÜNÜN GECERLI VAKASI OLDUGU ICIN TAKMIYORUM BASÖRTÜYÜ! SADECE HARAM OLAN ALKOL DEGIL YETIM MALI MILLETIN VERGILERIYLE HAKSIZ SALTANAT KURMAK HELALMI?? AK PARTIYI DESTEKLEMISTIM SIMDI OYUM MHP YE, EGER MHP SECIME GIRMESEYDI SIRF ZULMÜN YANINDA OLMAMAK ICIN OYUMU CHP YE VERIRDIM!

Hakan

01 Mayıs 2015 Cuma 13:20

çiftçinin sorunlarını bırakta şu alkolden bir vazgeç ilk önce 1. Sırada 2. Sırada alkolün bağımlısı olmuşlar.sizemi kaldı çiftçinin sorunları.

Hakan

01 Mayıs 2015 Cuma 13:20

çiftçinin sorunlarını bırakta şu alkolden bir vazgeç ilk önce 1. Sırada 2. Sırada alkolün bağımlısı olmuşlar.sizemi kaldı çiftçinin sorunları.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR