19 Nisan 2024 Cuma

CHP’NİN YALVAÇ İFTARINA MUHTEŞEM KATILIM

CHP’NİN YALVAÇ İFTARINA MUHTEŞEM KATILIM

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi ve milletvekilleri tarafından bugün Yalvaç’ta düzenlenen iftar daveti muhteşem bir katılıma sahne oldu.

CHP Isparta 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Ceyhan, 2. sıra milletvekili adayı İsa Önder Dinçtürk, CHP Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü, il yöneticileri, eski il başkanları, çevre ilçelerin teşkilat başkanları, CHP Yalvaç İlçe Başkanı Hasan Tercan Özgül, parti yöneticileri, partililer ve vatandaşların katıldığı iftara ayrıca İYİ Parti Yalvaç İlçe Başkanı İlhan Yüksel, yönetim kurulu üyeleri ve partilileri de katılım gösterdi.

Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen iftara yoğun yağışa rağmen 1.500 kişilik bir katılım olduğu gözlemlendi.

Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan CHP Isparta 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Ceyhan, “Gittiğimiz her yerde çok sağolun büyük ilgi görüyoruz. Burada da muhteşem bir kalabalık var. Bu yoğun yağışta buraya kadar geldiğiniz, destek verdiniz, çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca destek veren ve aramızda bulunan İyi Partili kardeşlerimize de şükranlarımı sunuyorum. Yıllardır sahipsizlikle kıvranan Yalvaç’ımız, CHP’nin önderliğinde kurulacak hükümet ve Muharrem İnce cumhurbaşkanlığında özlediği ilgiye ve hizmete kavuşacaktır. 2007-2017 yılları arasında nüfusunun yüzde 20’sini kaybeden Yalvaç’ımız için işsizliği bitirecek, göçü bitirecek, evlatlarımızın yüzünü güldürecek bir çalışma aşkıyla geliyoruz. Organize Sanayi Bölgesi’nin hayata geçirilmesi ve deri esnafının kimyasal arıtma tesisi sorununu çözmek boynumuzun borcu. Yalvaç’a üniversite özlemini biliyoruz, bununla ilgili de söyleyeceklerim var. Beceriksizlikle hizmet üretemeyenler, Yalvaç’ta görüyorum ki, ilgisizlikle vatandaşın da öfkesini kazanmışlar. Buna son verecek, tamam diyecek ve Yalvaç’ı özlenen hizmetlere kavuşturacağız. Projelerimiz var, hayallerimiz var. Ancak, bu ortamda, konuşmamı çok uzatmak istemiyorum. Daha sonraki ziyaretimde ve televizyondaki programlarda detaylıca anlatacağım. Sizlere şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İftarın ardından, uzun süre alandan ayrılmayan partililer, adaylar Mustafa Ceyhan ve İsa Önder Dinçtürk’le fotoğraf çekilmek ve sohbet etmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Gündüz de esnaf ve partili ziyareti yapan Ceyhan, Dinçtürk ve beraberindekiler partililerle görüşme yaptıktan sonra Isparta’ya gitmek üzere alandan ayrıldılar.

İftarın ardından kısa bir açıklama yapan CHP Yalvaç İlçe Başkanı Hasan Tercan Özgül de, “Bugün vekillerimizin de katılımıyla güzel bir iftar etkinliği gerçekleştirdik. Katılan tüm vatandaşlarımıza, partililerimize, hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, Yalvaç da tamam diyeceğini göstermektedir. Vekillerimizi halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Vakit dar, ama elimizden geldiğince partimizin projelerini, sayın cumhurbaşkanı adayımızın düşüncelerini aktarma gayreti içerisinde olacağız. Bunların da yanında Millet İttifakı’mızın oluşturulması ruhunda var olan birlik ve beraberlik duygusu içerisinde İyi Partili, Saadet Partili, Demokrat Partili kardeşlerimizle de dayanışma içerisinde çalışacağız. Herkese teşekkür ederiz.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Veli dölübol

04 Haziran 2018 Pazartesi 10:12

Yüklenelim ceyhana Çayırdatsın ortalığı

#garipler

01 Haziran 2018 Cuma 21:25

destek ver BU DUZENI YIKALIM garipler kazanacak

#garipler

01 Haziran 2018 Cuma 20:44

yalvac tamam ince

Öğrenci

01 Haziran 2018 Cuma 20:30

Bu amcalar mı öğrenci =) baya okuma yaşı ilerlemiş desenize... Ayrıca AKP lilerinde olması baya iyi bir şey işte. Oylar CHP ye

Fr Yusuf TONAY

01 Haziran 2018 Cuma 19:22

Halkcı'yaTamam bir daha ki seçimlere aday olayım bari.Ilk oy senden değil mi? :)

BARİDA LILAR.

01 Haziran 2018 Cuma 14:14

Küllüyen yalan yalan muhteşem yemek yokmuş ısparta egirdir yalvacın köyleri iyi partililer ögrencileri doldurmuş . hatta ak partililer bile varmış ee chp liler böyle bir kalabalık görmemişler görmedigi için inanamamış muhteşem diye manşet yaptırmışlar ordan çıkacak oyun toplamıda 500 kadarmış .neyse ölmüşlerin canına degsin .

istanbul

01 Haziran 2018 Cuma 13:32

mübarek ramazan günü insanların abdestine, orucuna kadar laf atanlar, kendi hesaplarını Allaha kendileri verecekler... İnsanları ayrıştırıp ötekileştirmekten bıkmadınız, iftar yemeklerine kadar laf attınız. yazıklar olsun böyle Müslüman olunmaz. Yazık sizin gibi zihniyete çok yazık

Ispartali

01 Haziran 2018 Cuma 12:56

Yalvac milli.irade diyor chp ****eris yapar milletin maddi manevi durumundan anlamaz .Yaparsa Ak parti yapar

halkcı

01 Haziran 2018 Cuma 12:26

alı ismiyle yorum yapan arkadaş, abdestsiz olduğumuzu nerden biliyon, ne tür ilişkiler yaşıyorsun sen bakiim, koca adamsın yakışır mı sana el alemin adamlarıyla abdestsiz olduklarını bilecek kadar yakın olman?

halkcı

01 Haziran 2018 Cuma 12:24

yusuf tonay sen yağcılar muhtar adayı ol da okkan ne kadarmış bi görelim

alim

01 Haziran 2018 Cuma 12:17

Ezanın okumasını beklemişler mi bari arkadaşlar liderleri ezandan önce oruç acıyor da ondan sordum

kürşat yılmaz

01 Haziran 2018 Cuma 11:16

hayırlı olsun

KERİMOĞLU

01 Haziran 2018 Cuma 10:27

Önemli olan vekil olduktan sonra halk ile el ele olmak.

Yusuf tonay a

01 Haziran 2018 Cuma 09:53

Yalvac ın nufusu 46 bin. Bunun yarsını kadındır. Kadınlarımız Gelmez Böyle Yerlere Malum. 0-15 yas cocukta pek gelmez . Demekki 20 bin kişilik Yerden 1500 kişi Katılmış. Şimdi Dersin ki Taşımalı Bunlar. Taşıma veya Yalvaclı. Demek ki Bir Umut Ve Heyecan Bir Dönüşüm Var Zorana Gitsede Gercek Bu ki Bu İnsanlar Gelip Toplanmış.

Ahmet

01 Haziran 2018 Cuma 09:28

Hdp baraj altı oylar chp den İyi partiden Saadetten kaydırılarak kurtarılacakcak. Milliyetçi olduklarını söyleyen İyi partili seçmenler İttifak yaptığı partilerin tavrını göstercekmi. Demirtaşın salıverilmseini istiyor ZİLLET İTTİFAKI nın liderleri. Madem demirtaş teröristini çok seviyordunuz neden ittifaka almadınız.İşiniz gücünüz yalan dolan Delikanlı olun Delikanlı

Fr Yusuf Tonay'a !!

01 Haziran 2018 Cuma 09:04

yusuf bey bakıyorum da yusuf olmuşsunuz :)) senin arkasında koşturdukların gibi otobü tutup mitinge taşımıyorlar ))). ayran tost da vermiyorlar mitinglerinde. 50 kusur binlik yalvaç da bu kadar adam mı birikirmiş. başbakanın giresun mitinginden kalabalıktı en azından..fesatınızdan çatlıyorsunuz amaa fayda yokk TAMAM

alı

01 Haziran 2018 Cuma 08:35

le bunların yemeği mi yenir abdessiz namaz gıla bunlar iftar yemeğide nerden çıkmış roka varmıydı rokaaaaaaaaaaaaaaaaa

Uh-1

01 Haziran 2018 Cuma 08:13

Bedava iftara herkes geliyor. Mühim olan sandıktan çıkacak sonuç.

Uh-1

01 Haziran 2018 Cuma 08:11

Bedava iftar oldu mu cümle alem gelir. Gerçek sandıkta ortaya çıkar.

osman

01 Haziran 2018 Cuma 03:44

vekilim sen merak etme bu millet seninle yürekten inanıyorumsana ve müstakbel cumhurbaşkanımız ince ye

Fr Yusuf TONAY

01 Haziran 2018 Cuma 03:07

Koca Yalvaç ve köyleriyle ve hatta çevre ilçelerden gelen BÜYÜK katılım ve hatta iyi partililerle birlikte doyura doyura 1500 kişimi? doyurdular...Büyuk katılım diye başlık bari atmayaydınız!Zaten o adamların yarısi vekil, il ve ilçe başkanlarının ekibi, akraba ve kankalarıdır.Nerde bizim 50 bin küsürlük Yalvaç halkı?Diğer ilçeleri saymıyorum bile :))Neyse 1500 oy varmış en azından Chp ve Iyi partiye.Hayırlı olsun.Anlaşılan Yalvaç Chp'ye #tamam demiş! :p

Kenan Yılmaz

01 Haziran 2018 Cuma 02:50

Bedava yemek nede olsa hangi parti yaparsa yapsın iftarda siyaset hiç hoş değil

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR