25 Nisan 2024 Perşembe

CHP’DEN YALVAÇ’TA İFTAR

CHP’DEN YALVAÇ’TA İFTAR

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili adayları, perşembe günü ilçemize gelerek vatandaşlarla buluşacak.

Alınan bilgiye göre, adaylar tarafından perşembe akşamı Kapalı Pazar Yeri’nde vatandaşlara ve partililere iftar daveti verilecek. CHP Yalvaç İlçe Başkanı Hasan Tercan Özgül, vekil adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına start vereceklerini belirterek, “CHP iktidarına ve Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı olacağı bir döneme gurur ve coşkuyla hazırlanıyoruz. Milletvekili adaylarımızı Yalvaç’ta halkımızla buluşturacağız. Tüm partililerimizi ve vatandaşlarımızı iftar davetimize bekliyor, saygılar sunuyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

başkentli

29 Mayıs 2018 Salı 16:58

insanları dinli dinsiz diye ayrıştırmayın Allah adına karar vermeyin kimin ne olduğunu en iyi o biliyor.

İftar

29 Mayıs 2018 Salı 15:43

Ne biçim insanlarsınız, Müslüman adam böyle yorumlar yapar mı? . Ramazan gününde insanları dinsizlikle suçluyorsunuz, ebedi alemi mahveder diyorsunuz. Verilen iftar yemeğine bile laf atıyorsunuz. Önce kendi inancınıza bakın, insanları ayrıştırmaktan bu siyaseti yapmaktan bıkmadınız bir türlü. Yazık size çok yazık... Dolar Euro mazot artmış kıtlık asıl şimdi kapıda siz daha kıtlık görmemişsiniz, bu kafada devam edin siz.

Refahyolcusu

29 Mayıs 2018 Salı 15:27

Bu chpe liler ya seriatı getirecek yada tayyip erdoganin kale duvarina carpacaklar.sakın kanmayin oy vermeyin.aman sizde telef olursunuz.

Hacı Baba

29 Mayıs 2018 Salı 15:12

Deregümülü oraya gelir şeyini keserim,akıllı konuş.

Karaağaçlı

29 Mayıs 2018 Salı 15:00

şarki karaağaç önemli olan yer orası , sizin mv. adyınız veya il başkanınız Şarkikaraağaçlı değilse ondan kaybediyorsunuz demek ki

Deregümülü

29 Mayıs 2018 Salı 14:56

Dinsizlerin iftar verdiği nerede görüldü.CHP tam bir takiyyeci.

Yalvacli

29 Mayıs 2018 Salı 13:21

Gelmeyin bosuna masraf etmeyin chp demek zam zulüm iskence. Yokluk demek hem bu dünyayi hem ebedi alemi mahvedersiniz Yaparsa Ak parti yapar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR