18 Nisan 2024 Perşembe

CHP VE MHP CEMAATİN ELİNDE

7 Haziran tarihinde yapılacak genel seçim öncesi gündeme bomba gibi düşen BAKA eski Genel Sekreteri Tuncay Engin'in MHP'den 1. sıra Milletvekili Adayı olacağı haberlerinin ardından ilginç bir iddia daha ortaya atıldı.

Isparta

Senaryo ise şöyle: Şuan Denizli Vali Yardımcısı olan Tuncay Engin'in 10 Şubat tarihinde istifa etmesinin ardından Isparta'dan MHP 1. sıra aday olacak.Ve aday olmasındaki en büyük etken ise paralel yapı (cemaat) olacak.

BAKA Genel Sekreteri iken görevinden alınan Tuncay Engin,Denizli Vali Yardımcılığı atandı. Ancak, bugün kamuoyunda en çok konuşulan ise Tuncay Engin'in MHP 1. sıradan Milletvekili adayı olacağı yönünde oldu. Yalnız Engin'in 1. sıradan aday olmasında en büyük etken ise cemaat yani paralel yapı olarak nitelendirildi. Eğer durum böyle ise cemaat MHP ve CHP'nin adaylarını belirleyen en büyük güç olacak. Paralel yapının istediği adaylar CHP ve MHP'de yer bulacak.

MHP TAMAM ŞİMDİ SIRA CHP'DE

Eğer durum böyle ise cemaatin adayı Tuncay Engin, geriyesadece CHP'nin adayı kalıyor. Yine iddialara göre CHP'nin adayını da cemaat belirleyecek. Tuncay Engin MHP'den 1. sıra aday gösterilir ise cemaatin dediği olmuş olacak. CHP'nin adayı henüz belli değil ama önümüzdeki günlerde hangi adayın ortaya çıkacağı netlik kazanacak. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

karaagacli

11 Şubat 2015 Çarşamba 12:19

F tipi vatan hainlerinin alninda yazmiyo paralelci diye kavun da degillerki koklayalim ananas bunlar onuda ispartali bilmez kendini hasa peygamber yerine koyan ermeni donmesi papaz fetoyu hala savunan ahmaklar var rabbim haini bukadar bol baska bi millet yaratmamis dir sanirim allah islah etsin bu ahmaklari okyanus otesi deyipte f tipine sarilan mhpliledenmi hayir gelcek bu vatana(gercek ulkuculer mustesna)

TARAFSIZ

11 Şubat 2015 Çarşamba 11:29

KENDİLERİNE VE ÇEVRESİNDEKİ ÜÇ BEŞ KİŞİYE HİZMET ETMELERİ DIŞINDA BUGÜNE KADAR ISPARTA'YA HİZMETLERİNİ GÖREMEDİĞİMİZ, SIRTIMIZDA ASALAK GİBİ YAŞAYAN, KALİTESİZ İNSANLAR YERİNE HER PARTİDEN KALİTELİ, VASIFLI, ISPARTAYA HİZMET EDECEK İNSANLARIN ADAY OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM. HABERİ YAPAN ARKADAŞ, SEN DE HABERİ YAPTIRAN ABİNE SÖYLE İKİ DÖNEM ISPARTA SENİ SIRTINDA TAŞIDI ISPARTA'YA HİZMET YERİNE HEP KAYBETTİRDİN. GİT YAPABİLECEĞİN BAŞKA İŞ VARSA ONUNLA UĞRAŞ.............

abdullah

11 Şubat 2015 Çarşamba 09:43

sizi gidi haşgeşciler sizi

ahmet serdar

11 Şubat 2015 Çarşamba 09:31

Söylentilere göre demokrat parti ile ak partininde 2. Sıra adayını cemaat belirleyecekmiş.

melih sarıca

11 Şubat 2015 Çarşamba 01:32

Ne ..Öğretmen evi müdürü özel idaremize genel sekretermi olmuş...yalandır kesin yalan....o kadar yatırımın olduğu ciddi bir makama ..........

mustafa cavus

11 Şubat 2015 Çarşamba 00:36

Gece karanlık karartı görürsünüz, yanlızsınızdır,iste tam bu sirda korkarsiniz.İşte korkunuz aslinda size etrafınızdan daha önceleri yapılmış telkinlerin tezahürü, aslinda olmayan bilinc altinizda sakli duran resimlerin size verdiği yansımadır.Beslenme kaynaginiz veya ideolojik bakisiniz ayni sekilde sizi ayni sonuca ****urur.Alginin koleleri gercegi gormekte bunun icin hep gec kalirlar.Paralel veya cemaat denilen bu tüm menfi veya arada müsbet olaylarin icinden cikan bu yapinin bu kadar olayla asla alakasi yoktur.Şok vaziyette bazen vaybe biz neymişiz bazende yok artik bizmi yaptik diyorlardir.Fakat bir modadır.Kabak tadi veren bir moda.Aslında gercek yarin bu yapinin gölgesine bile ihtiyaç duyulacigidir.Cunkü gerceklerin gun agarinca ortaya cikmak gibi bir özelligi vardir...

muhalifsen paralelsin

11 Şubat 2015 Çarşamba 00:09

İktidar sizde güç sizde yetki sizde adamın paralel olduğunu söylüyorsan ispatla canım kardeşim. Ha yok söylenti diyorsan isprtanin yetiştirdiği bir avuc degerli insanı harcamaya çalışmayacaksınız

ispartali

10 Şubat 2015 Salı 23:46

Allah korusun chp ve mhp den hayir gelmez turkiyeyi batirirlar anasol ornegi sakin isparta istikrar sursun turkiye buyusun akparti evet.

memed ağa

10 Şubat 2015 Salı 23:02

tuncay bey akp den kopanların partisimi mhp eline çantasını alan mhp ye geliyor önce akp ile hoş sedalarınız ne olduda kötü oldu acaba fetoşçu olabilirmisiniz üzerinizin akp tarafından çizilmesi fetoşçu olmanız olabilirmi ve tuncay bey biz eli çantalı bürokrak istemiyoruz zaten elimizde bir tane nevzatımız var o yetiyor artıyor bile lütfen başka partiye yamanırsanız seviniriz

hılmi sarı

10 Şubat 2015 Salı 17:12

taşlayın bakalım boyunuzun ölçüsünü alacaksınız seçimde

Ispartalı

10 Şubat 2015 Salı 15:56

Parelelciler boyunun ölçüsünü aldı,kurdukları parti viran oldu,yaklaştıkları partiler de viran olacak,destekledikleri adaylar sakat çıktı,destekleyecekleri adaylar da viran olacak,Parelilciler önce şunda mutabık olmalılar,Din mi? yoksa siyaset mi/ yoksa banka mı? yoksa ajanlık mı?.Bu parelel iyice rotayı sapıttı ,hadi hayırlısı..

maho

10 Şubat 2015 Salı 15:55

saçmalamayın Allah aşkına. paralelmiş. bıktık sizin herkese paralel yaftası atmanızdan. tuncay keşke aday olsa. oy patlaması yapar bence mhp ve 2 tane çıkarır. o zaman da bombacılar ve bu haberleri yaptıran ağanız da kepaze olur. bu haberleri kimin yaptırdığını çok iyi biliyoruz. görevden aldırdığım adam vekil olursa korkusu.

Çöp kutusu

10 Şubat 2015 Salı 14:52

Bizim evin önündeki çöp kutusunu da paralelciler devirmişti geçende. Mahalledeki kedileri köpekleri de onlar kovalamştı uzak mahallelere.

Das Kapital

10 Şubat 2015 Salı 14:45

Sayın Tuncay Engin'in bu memlekete yaptıklarını Demirel bile yapmamıştır. Ama Isparta basını her zamanki gibi nankörlük yaparak karalama kampanyası yürütmeye çalışıyor. Ben Tuncay Bey kadar alçak gönüllü, egosu olmayan, memlekete yapılacak yatırım için kendisini parçalayan birisini görmedim. Eğer bu adamı kötülüyorsanız size ancak gülerim. Saygılar.

Millet

10 Şubat 2015 Salı 14:29

Aday seçimleri yine mi hatalı yapılacak anlamıyorum. Dava nın D' sinden haberi olmayan beyefendinin adaylığı söz konusu bile olmamalı.

Mehmet Kaya

10 Şubat 2015 Salı 12:28

bomba sıtesi haber yapmak birilerine yaranmak için akp'nin haricindeki partilerden aday olacak olan güçlü aday adaylarını parallel safsatasıyla yıpratmaya çalışıyor...

ali

10 Şubat 2015 Salı 10:47

ne işivar bu fettuşcunun mhp de .tepki çeker iyi olmaz partiden kimse bu adamla çalışmaz

çok komil

10 Şubat 2015 Salı 10:42

allah aşkına şirin görünmek için komik duruma düşüyorsunuz

HABERE BAKAR MISIN

10 Şubat 2015 Salı 09:55

CEMAAT BELİRLEMİŞMİŞ.. SİZ NASIL İNSANLARSINIZ ANLAMAK ZOR.

adam

10 Şubat 2015 Salı 09:41

şu anda ismi geçen tüm adaylar içinde en dürüst, seviyeli ve çalışkan ısparta nın öz evledı tuncay bey, hangi partiden aday olursa olsun o partiyi uçurur, o partiye extra oy kazandırır, aday ise oyum kendisine.

HACER

10 Şubat 2015 Salı 00:20

ne oldu isimler sizi korkuttu galiba

kml

10 Şubat 2015 Salı 10:12

haahahahaaaaahaaaaa son gülen iyi güler. sizin gülen gülemeyecek bu sefer. kaybettiniz.

Kendi ayağına kurşun sıkan şehir

10 Şubat 2015 Salı 00:10

Sayın Tuncay ENGiN şehrin yetiştirmiş olduğu iyi bir bürokrat bazı şehirler aday adaylığı konusunda tatlı rekabete girerken bizim ısparta malesef kendi ayağına kurşun sıkmaya devam ediyor.Adam hala gittiği denizlide bile ordaki kişilere ıspartayı öve öve anlatırken sizin böyle haber yayınlamanızı çok yanlış buluyorum.Neymiş Cemaatmiş ittifak yapıyormuş hiç alakası yok delikanlı adam tuncay bey gençlerin abisidir tuncay bey.

ahmet kargı

10 Şubat 2015 Salı 00:04

belediye seçimlerinde de 5 meclis üyesi verildi dediniz. Siz bu habere inanıyormusunuz

HHHH

11 Şubat 2015 Çarşamba 20:57

HER SEÇİMDE MHP İLE CHP KENDİLERİNİ DARI AMBARINDA SANNEDİYORLR AMA SONRA BAŞLIYORLAR DÖVÜNMEYE SİZDE BECERİ YOK SADECE LAF SALATASI VAR HALK SİZİ BİLİYO AKP Yİ BİLİYO ONUN İÇİN FAZLA KENDİNİZİ KAPTIRMAYIN SONRA AKINTIDA KAYBOLUP GİDİYONUZ

yeteri kadar

09 Şubat 2015 Pazartesi 23:43

Chp yi bilmem ama mhp nin içerisinde özellikle ıspartada fazlasıyla paralelci var. Kimi medikalci kimi inşaatçı kimi doktor. Türkiyenin sorunu da mhp içindeki gülenciler aslında. Bahçe kapısı gibiler. Duruma göre mhpli duruma göre cemaatçi oluyorlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR