26 Nisan 2024 Cuma

CHP Türkiye’nin Deprem Duvarıdır

Işıkkent’te düzenlenen mahalle toplantısında partililere seslenen Coşar, "sadece bir dönem için görev istiyorum. Bu görevi Türkiye’ye örnek bir vekil profili oluşturmak için istiyorum” dedi. Coşar CHP’nin Türkiye’nin deprem duvarı olduğunu söyledi.

Isparta
CHP Milletvekili aday adayı Süleyman Coşar Işıkkent ve Batıkent Mahallesindeki partilerle bir araya geldi.

CHP’lilerden görev isteyen Coşar konuşmasında “yıllardır mücadele ettiğimiz partimiz saflarında bize yeni bir görev düştüğüne inanarak aday adayı olduk. Artık elimizi taşın altına sokma zamanı gelmişti. Mecliste milletin vekili olduğunu iddia edenler aldıkları maaşların yetersiz olduğunu söylüyor. Bunlar sizin temsilciniz olamaz. Ayda bin TL asgari ücret alan vatandaş yaşama çabası içindeyken birileri onlardan kat kat fazla maaşların yetmediğini söyleyerek asgari ücretli kişilere vekalet edemez. Buradan söylüyorum, vekillikten aldığım maaşın tek kuruşunu evime götürmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

ÖRNEK OLMALIYIZ
CHP’li milletvekillerinin örnek olması gerektiğini belirten Süleyman Coşar, “sizlerden sadece bir dönem için görev istiyorum. Bu görevi Türkiye’ye örnek olmak için istiyorum. Biz CHP milletvekilleri olarak örnek olursak arkamızdan başka milletvekilleri de gelecektir” diye konuştu.



ATATÜRKSÜZ ÇANAKKALE OLUR MU?
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 18 Mart mesajını eleştiren Coşar “Diyanet İşleri bir 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü fetvası yayımlamış. Yayınlanan fetva 300 ya da 500 kelimelik. Ama içinde bir kez bile Atatürk geçmiyor. Soruyorum, Atatürksüz bir Çanakkale Zaferi olur mu?” dedi.

CHP TÜRKİYE’NİN DEPREM DUVARI
CHP’nin Türkiye’nin deprem duvarı olduğunu ifade eden Süleyman Coşar “biliyorsunuz binalarda en sağlam duvar deprem duvarıdır. O duvar sarsıntı halinde yıkılmasın diye bir kaç kat sağlam yapılır. CHP’de Türkiye’nin deprem duvarıdır. Bugün büyük bir deprem oluşturularak Türkiye’nin deprem duvarını sarsmaya çalışıyorlar. Siz eğer ön seçimde vereceğiniz oylarla sağlam bir liste oluşturursanız, Türkiye’nin deprem duvarı ayakta kalacak ve hiçbir deprem bu ülkeyi yıkamayacaktır” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali

20 Mart 2015 Cuma 10:32

100 yaşına gelmiş hala siyaset yapıyor açıl be arkadaş

ALİ

20 Mart 2015 Cuma 09:14

ŞÜNÜ ANLAMAK İSTİYORUM DEVLET 65 YAŞ ÜSTÜ MAL ALIP SATIP AKLI DENGESİ YERİNDEMİ DİYE DOKTOR RAPOR ALIP GELİN DİYE DEVLET KENDİSİNİ GARANTİYE ALIYOR BENDE DİYORUM Kİ BEN BU CHP ADAY ADAYININ YAŞI 75 80 ARASI BEN BU KİŞİDEN NE BEKLERİM HİÇ BİR ŞEY BANA GENÇ 25 35 ARASI MİLLETVEKİLİ ADAYI İSTERİM BÜTÜN PARTİ ADAYI BÖĞLE OLMASINI İSTERİM HEP YAŞLI YAŞLI ADAYLI GELECEĞİ BİLMEZ ANLAMAZ GENÇ LAZIM CHP SÜRÜ COBANI OLMAZZZZZ

ıspartalı

20 Mart 2015 Cuma 05:00

Başımıza ne geldiyse bu basiretsiz muhalefet yüzünden geldi. insanları çaresiz bıraktılar, alternatifsiz bıraktılar. artık değiştirin şu genel başkanlarınızı. yada kaptın partilerinizi yenileri kurulsun. bu ülke bu alternatifsizlik yüzünden çok büyük kaosa girecek. tek sebebide siz muhalefet partilerisiniz.

HOCA

19 Mart 2015 Perşembe 23:27

HERKES AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR BİR DÖNEM İÇİN BİR DÖNEM İÇİN İKİNCİ DÖNEMİ VERSELER SANKİ ALMAYACAKSINIZ.PEH

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR