04 Mayıs 2024 Cumartesi

Eğirdir’de park ve bahçeler temizleniyor

Eğirdir’de park ve bahçeler temizleniyor

Isparta

Eğirdir Belediyesi ekiplerince ilçe genelinde park, bahçe ve yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ekipler tarafından ilçe genelindeki parklarda, yol kenarlarında, mahalle aralarında ve yollarda mevsim sebebiyle düşen yapraklar süpürülüyor, çimler biçiliyor ve yabani otlar temizleniyor. Daha temiz bir Eğirdir için çalışmalara devam eden belediye ekipleri, budama çalışmalarıyla ağaçların sağlıklı kalmasını sağlıyor. Rutin çalışmalarının yanı sıra Eğirdir Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, Eğirdir’deki tüm çocuk parklarını da elden geçirerek çevre temizliğini yapıyor.

Eğirdir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi Sorumlusu Onur Dinçer, “Her geçen gün güzel ilçemizin çehresini daha da güzelleştirmek için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Ekiplerimiz Eğirdir genelinde rutin olarak parklar yabani otlardan arındırılıyor; yol kenarlarındaki ve mahalle aralarındaki çimler biçiliyor. Belediye Başkanımız Mustafa Özer’in emirleri ile Eğirdir’imizin tüm mahallelerinde titiz çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.’ dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR