19 Nisan 2024 Cuma

CHP İL GENEL MECLİS ADAYLARI KARARLI

CHP İL GENEL MECLİS ADAYLARI KARARLI

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe İl Genel Meclis üyesi adaylarını tanıttı. CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü bu dönem İl Genel Meclisinde grup kurak sayıda il genel meclis üyesi çıkarmayı hedeflediklerini söyleyerek “merkez ilçe için İl Genel Meclis üyesi adaylarımız Yalçın Çalap, Mustafa Kapsız, Mehmet Dağdeviren ve Beyza Tekadar’dır” dedi. İl Genel Meclis adayı Yalçın Çalap ise Isparta köylerinin eksiklerini bildiklerini söyleyerek, “İl Genel Meclisinde tüm köylerin sesi olmak için görev istiyoruz” şeklinde konuştu.

CHP seçmenini İl genel meclisinde kendi adaylarına oy vermeleri konusunda uyaran İl Başkanı Ahmet Kürkçü “Bugün Cumhuriyet Halk Partisine fazla oy çıkan köylerin mezarlık duvarları yapılmamakta, köy yolları yapılmamakta, köy misafirhaneleri yapılmamaktadır. İl Genel Meclisinde grup kurduğumuzda bu sıkıntıların giderileceğini düşünüyoruz. Ayrıca AKP İl genel meclisinde İl Genel Meclisinde çoğunlukta olduğu için baskı kuruyor. AKP birçok köyde bize oy vermezseniz size hizmet getirmeyiz diye açık açık konuşmaktadır. Ben tüm ilçelerin kongrelerine katıldım. Burada ilçe başkanlarına bir tek şey söyledik, en az bir il genel meclis üyesi seçtirmelerini istedik. Biz bu dönem İl Genel Meclisinde grup kurarak köylerin acil çözüm bekleyen sorunlarını çözmek, hizmet gitmeyen köylere de hizmet götürmeyi hedefliyoruz. CHP seçmenini bu noktada özellikle uyarıyoruz. İl Genel Meclis seçimlerine partimiz kendi adayları ile katılıyor. Vatandaşlar İl Genel Meclisinde oy verirken CHP logosunun altına mührü basmalılar. Isparta Merkez ilçe için İl Genel Meclis adaylarımız Yalçın Çalap, Mustafa Kapsız, Mehmet Dağdeviren ve Beyza Tekadar’dır. Kendilerini şimdiden kutluyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GENC DEMOKRATIM

16 Mart 2019 Cumartesi 00:57

chp ıspartada akparti kazanırsa ancak aday çıkarır yoksa başka koyun ahırlarında kuzulamaya devam eder.adamlarda ıktıdar olmaktansa rakibine çelme takmakla meşgul olunca fınışe gelemiyor.hep böyle olmuyormu zaten

mehmet mehmethan

15 Mart 2019 Cuma 23:28

chp li olarak İyi parti ile yapılan demokrasi birlikteliğini destekliyoruz. burada chp li diyenler hepsi cumhur ittifakının elebaşları.

Tarkan T.

15 Mart 2019 Cuma 08:58

Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında öve öve bitiremeyen, En temiz adaydı o yüzden seni destekledik diyen il başkanından hala kurtulamamış, varlık gereği tartışılan bir parti aday çıkarsa ne olur çıkarmasa ne olur.

BEN KOYUN DEĞİLİM

15 Mart 2019 Cuma 08:39

İstediğiniz mecraya istediğiniz meraya çekeceğiniz otla diye salacağınız biri değilim bu güzelim teşkilatta hiç mi aday yok, hiçmi belediye yi yönetecek kimse yok bu kadar mı aciziz bu kadar mı kendimize güvenimiz yok.İrfan BAKIR gibi bir değer elimizin altında yazıklar olsun değerlendirmeyenlere partimizi bu hale getirenlere 31 mart günü koyun olmadığımın ispatıdır benim gibi düşünenler mutlaka vardır.Bu günlerin geçecektir ve milletvekili çıkaracağız, belediye başkanı çıkaracağız

CHP LİLER KOYUN DEĞİL

15 Mart 2019 Cuma 01:23

Bir chp li olarak artık yeter bi belediye başkanı, bi milletvekili çıkarmıyor sunuz altın Tepside diğer partilere sunuyorsunuz chp lileri koyun yerine koydunuz , nereye surersek oraya gider diyosunuz galiba ilgenel meclisine veririz, diğer partilere oy yok protesto ediyoruz. Aday gösterilecek ti chp den gösterseydiniz, dünkü partiyi desteklememiz bekleniyor. oy yok bütün chp liler tepkisini gösterecek. Kendinize gelin.

Fahrettin kaya

15 Mart 2019 Cuma 01:00

Başarılar yalçın ağabey yolunuz aydın olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR