19 Nisan 2024 Cuma

CHP GÜÇLÜ OLMALI

CHP GÜÇLÜ OLMALI

Isparta

İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur, CHP Isparta İl Başkanlığı kongresinde bir konuşma yaptı. Türkiye’de bozulan düzeni düzeltmeye talip olduklarını belirten Cesur, “Isparta’da Cumhuriyet Halk Partisi güçlü olmalı, İYİ Parti güçlü olmalı. Millet ittifakını oluşturan diğer partiler güçlü olmalı. Bu konu bizim şahsi emellerimizin ötesinde çok önemli bir konu” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tarafsız..

17 Şubat 2020 Pazartesi 16:44

AKP ile koyun koyuna olanlar burada İyi partinin CHP yi savunmasını eleştiriyor. Hani derler ya; "Dinime küfreden müslüman olsa bari" diye. İnsanoğlunun en zor savaşı cehalete karşı verilen savaştır.

S.T.

17 Şubat 2020 Pazartesi 16:06

dokuz ışığa ihanet eden diyen tonton vatandaş. bizim 9 ışığımızda tükürdüğünü yalamak yoktur. sırf iktidar partisi diye birilerinin arkasından koşanlar ya ocaklara hiç girmediler yada hiç ülkücü olmadılar.

Musa

17 Şubat 2020 Pazartesi 15:47

Sana ne halk partisinden anlaşılan sizde Milliyetçilik falan yok

ERHAN

17 Şubat 2020 Pazartesi 14:09

chp genel başkanından kurtulsun ilk önce 2010 feto getirdi onu chpnin başına

tonton

17 Şubat 2020 Pazartesi 13:27

9 IŞIĞA İHANET EDENLER. yolunu şaşırıp pkk nın kucağına düşen . DEVŞİRMELERDİR.

G 3

17 Şubat 2020 Pazartesi 13:20

bazıların dikkatine! ALPARSLAN TÜRKEŞ DİYOR Kİ: EMANET OLAN DAVAYI KUCAKLADIM HİÇ ARKAYA BAKMADAN HİÇ BİR ŞEYE ALDIRMADAN İLERİYE DOĞRU YÜRÜYORUM. ĞENÇLER (BOZKURTLAR,BÖRTEÇİNELER) BENİ TAKİP EDİN. HERHANĞİ BİR NEDENLE YERE DÜŞERSEM BAYRAĞI SANCAĞI ALIN DAHADA İLERİYE ĞİDİN. BENİMLE ĞELİP ĞERİ DÖNEN DÖNEKLER VARSA ?? vardır. TEKER TEKER İSTİFALAR ÇOĞALIYOR. direnenler, HAKK ETTİKLERİ CEZAYI MİLLETİMİZDEN ĞÖRECEKTİR.

İSİM ÖNEMLİ DEĞİL

17 Şubat 2020 Pazartesi 13:06

ŞAHSİ EMMELRİMİZ DEMİŞTİR ŞAHSİ ve ĞİZLİ EMMELERİNİZ ne olabilirki. SEN DAHA TÜRKÇEYİ KULANMASI BİLMİYEN ve kendinizi ifade edemiyorsunuz türkiyeyi nasıl idare edeceksiniz. ELERİNİZ KIRLSIN EBU LEHEP.ELERİNİZ KIRILSIN NEMRUT.KAFİRİN SİLAHINA MERMİ TAŞIDINIZ.O mermilerle mehmedimi şehid ettiniz .ELERİN KIRILSIN EBU LEHEP

offffffffffffffffffffffffffffffffff

17 Şubat 2020 Pazartesi 13:01

eveT DEMİRELDEN İYİ DERS ALMIŞTIR.ECEVİT'devirmek için o tarihdeki ZENĞİNLER. YA DEMİRELCİDİRLEDİ, yada chp li idiler .ecevit chp den ayrılıp dsp yi kurdu.DEMİREL,CHP eceviti devirmek için maları stoklatılar.karneye muhtaç attiler eceviti kötü ğösterdiler . İHANETİN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPTILAR. şimdi hdp,chp,ile ittifak kuranlar. ŞEHİDİMİZ ĞELDİĞİNDE .HALK KİMDEN HESAP SORMALIDIR.CEVAP BEKLİYORUM.

Mahoni

17 Şubat 2020 Pazartesi 12:12

Sayın cesur bak vekılleriniz bir bir istifa ediyor sebep pkk nın en buyuk destekcısı chp yı destekliyor diıye ama sen maasallah farklı duşunuyorsun tıpkı demirel gibi sağ sandık soldan yedık

G 3

17 Şubat 2020 Pazartesi 11:02

eleriniz kırılsın. diliniz tutulsun.YALAN SÖYLEMEYİNÇ.ALDATANLARDAN OLMAYIN BOZGUNCULUK YAPMAYIN ,DEVŞİRMELERE OY VERMEYİN, adı,soyadı ile ĞİZLENMİŞ ,SAKLANMIŞLARA OY VERMEYİN,ÖZÜ,SÖZÜ,BEDENİ,RUHU TÜRK-İSLAMA BENZEMEYNELERE OY VERMEYİN.davasına ihanet EDENLER VATANINA DA İHANET ETTİLER. hdp,chp ile otaklık kurdular.açık ve nettir

Aklı beşer

17 Şubat 2020 Pazartesi 08:59

siz hepiniz aynı kafasınız zaten seçimden önce chpkk ile kol kola geziyordunuz, safınız her daim belli. Tayyip Bey yıkılsında türkiye ne olursa olsun düşüncesindesiniz, Allah sizin gibi zalimlerin eline fırsat vermesin.

Memet

17 Şubat 2020 Pazartesi 08:56

Doğru güçlü olsun hdp pkk ile daha iyi işbirliği yapsın ypg pkk desteklesin. Ortalık karışsın. Darbe olsun. Akşama kadar iş olmasın akşam meyhaneler gezilsin. Yazıklar olsun.

ah ah ah ah

17 Şubat 2020 Pazartesi 07:26

Chp :hdp bunu kimse inkar etmiyor. İp de bunların arasında **** nikahsız eş gibi durdu şimdi yakışmadı gel sandıga ver oyu pkk sebeplensin ipin ipi düştü

Vatandas

17 Şubat 2020 Pazartesi 02:20

Ispartada esnaf güçlü. Esnafa göre hareket eden belediyeyi kazanıyor. Fabrika yapın ıspartaya. Işsizlik var. .Mesela bir alışveriş merkezî yapılabilir. Böylelikle millet iş bulur. Isparta gelişemis. Hâlâ eski düzende geçinmeye çalışıyor millet.ama nüfus arttı.ac gözlü müteahitler 700 milyara ev satmaya başladılar. Arz talep mevzusu. Isparta da zengin çok zengin. Fakir çok zor durumda.is yok güç yok. Ispartaya yatırım lazım. Esnaf şehri burasi. Öğrenci asker olmasa pert o da yok.

Dobracı

17 Şubat 2020 Pazartesi 02:11

Doktomusun,avukatmı bilemedik şimdi,yoksa sende ipten kopanlara eklenmek üzeresin,

yuhh sana yuh!

17 Şubat 2020 Pazartesi 00:59

ısparta gibi yerde chpnin tasası buna mı düşmüş! yuh sana yuh!! kayınpederinin vekillik yaptığı partiden utan bari! yazıklar olsun bir de demirelin doktoru diye diye reklam ettin kendini! chp doktoruymuşsun meğer!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR