24 Nisan 2024 Çarşamba

CHP DEN ADAY NURİ ÖZKUL

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Nuri Özkul’un7 haziran milletvekilliği seçimlerine ilimiz Isparta’dan aday adayıyım dedi.

Isparta

Bildiğiniz gibi ben de Nuri Özkul olarak 7 haziran milletvekilliği seçimlerine ilimiz Isparta’dan aday adayıyım.Yakın geçmişte nöbeti devralan İl Başkanı Senayi Demirkol’a , yönetim kurulu üyelerine, merkez ilçe başkanımız Talimdar Üzümcü’ye ve Merkez ilçe kurulu üyelerine hayırlı olsun demeye, başarılar dilemeye geldim. Cumhuriyet tarihimizin bu en önemli seçiminde, örgütlerimizin önderliğinde 100 günlük bir seçim kampanyasını yürüteceğiz.

 

Onlarca aday adayı arkadaşımla birlikte örgütlerimizin uyumlu bir atmosferde çalışacaklarına ve 7 haziran günü CHP’nin Isparta’da birinci parti olacağına inanıyorum.Isparta halkının bizi dinleyeceğine, empati yapacağına ve sonuçta Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’mizin önünün açılmasına destek vereceğine inanıyorum.

 

Değerli arkadaşlarım, uygarlık geriye gitmez. Cumhuriyet öncesi ve karşıtı odakların başarısı geçicidir.Atatürk düşüncesi ve ilkeleri hala evrenselliğini korumaya devam ediyor.Bu düşünceye eleştiri getiremeyenler  92 yıldır Atatürk’ün şahsına çamur atma eğilimindeler.

 

Büyük kurtarıcımız Kemal  Atatürk leke tutmaz cam gibi kahramandır.Çamur at izi kalsın çabaları nafiledir.AKP  13 yıllık iktidarında AKP öncesi koalisyon hükümetleri nin kötü yönetim uygulamalarının üzerine oturmuştur.Ancak bugün itibariyle yolsuzlukları, usulsüzlükleri ve dünyevi ihtirasları kamu vicdanın da yargılanmış  ve uzaklaştırılma cezası almıştır.

 

Bu vesileyle bütün Cumhuriyet güçlerine, CHP üyelerine ve örgütlerimize ve hasıl tüm yurt severlere 7 haziran seçimlerinde birlikte olma çağırısında bulunuyor ve başarılar diliyorum.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR