20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP ADAYI CEYHAN'DAN YENİ PROJELER

CHP ADAYI CEYHAN'DAN YENİ PROJELER

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Mustafa Ceyhan, İsa Dinçtürk ve Zafer Sağlam, Eğirdir’de seçim çalışmalarına devam etti. Eğirdir halkı ile buluşan CHP’liler, 24 Haziran seçimi için destek istediler.

EĞİRDİR’İ BÜYÜTECEĞİZ

CHP Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, Eğirdir’i büyütecek projeleri olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bugün 3 milletvekili adayı arkadaşlarımızla Eğirdir’deyiz. Eğirdir’e Eğirdir’i büyütecek projelerle geliyoruz. En büyük projemiz ‘Eğirdir Üniversitesi’ Projemizdir. Milletvekili olduktan sonra ilk gün vereceğim imza Eğirdir Üniversitesi kuruluş imzam olacak. Süleyman Demirel Üniversitesi’nden sonra gerçek bir üniversiteyi Eğirdir’de kuracağız. Bölünmüş, parçalanmış olamayacak. 20 bin öğrenci Eğirdir’e gelecek. Eğirdir hem eğitim hem de turizm merkezi olacak. Ayrıca Eğirdir’de Elmabirlik kuracağız, Elma İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kuracağız. Eğirdirlileri bize sahip çıkmaya davet ediyorum.”

ÇEVRESEL KİRLİLİĞİ GİDERECEĞİZ

2.sıra Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk de 16 yıldır en çok mağdur edilen yerin Eğirdir olduğunu iddia etti. Dinçtürk, şöyle konuştu:

“Ziyaretimizde görüyoruz ki 16 yıldır Ispartamızda en çok mağdur edilmiş yerin Eğirdir olduğunu görüyoruz. Stratejik ürünlerimize öncelik verilecek. Eğirdir ve Gelendost arasında Elma OSB düşünüyoruz. Üretimi artıracak, teknolojik destekler verilecek bir bölge olacak. Ayrıca göl açısından çevresel kirliliğin önüne geçeceğiz. İnşallah tüm Türkiye yaşanabilir bir Türkiye’ye uyanacak.

EĞİRDİR’İ TURİZM İLE KALKINDIRACAĞIZ

3.sıra Milletvekili Adayı Mimar Zafer Sağlam ise tapu problemine dikkat çekti. Sağlam, “Boğazova’da Serpil Köyümüzün tapu problemlerini çözeceğiz. Tapusu olmayan köyümüzde tarım sigortası yapılamadığı için her afette mağdur oluyorlar. Bunu önleyeceğiz. Eğirdir Gölümüzü kurtaracağız. Eski günlerde olduğu gibi turizm ile kalkındıracağız. Eğirdir Sakin Şehir seçilmiş bir ilçe. Nis Adası’nda kentsel dönüşüm ile ilgili yapılabilecek her noktada partimiz olarak destek olacağız” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mahmatlı

02 Haziran 2018 Cumartesi 22:33

halkın adamı muharrem ince aslan gibi geliyor

ahmet

02 Haziran 2018 Cumartesi 13:31

16 yıllık chp iyim hdp yle ittifak yaptınız bitmiştir chp

eğirdirli

02 Haziran 2018 Cumartesi 00:35

yolunuz acik olsun . güzel projeler ilçemiz adina; bir de tren gelsin eğirdir imize yeniden

#garipler

01 Haziran 2018 Cuma 22:57

egirdir tamam

hüsam

01 Haziran 2018 Cuma 22:36

cehape li ler yoruma yoğunlasacagınıza yıkıma yoğunlasın. yıkın yapılanları..sizi biliyoruz,siz bir daha ispartadan vekıl çıkaramayacaksınız. yatın kalkın muhalefette kalın zira siz bu ülkenın basına gelmiş en büyük felaketsiniz

#garipler

01 Haziran 2018 Cuma 21:22

destek ver cig gibi buyuyelim

Eğirdirli Mustafa

01 Haziran 2018 Cuma 21:13

Zafer bey en iyi projeler senin sen böl****e hakimsin

ısparta

01 Haziran 2018 Cuma 20:26

16 yıllık AKP liyim ama artık oyum CHP ye... Yolun açık olsun

ısparta

01 Haziran 2018 Cuma 17:43

ceyhan babamız ısparta evimiz bu halk seninle yürüyecek vekilim ben inandım şimdiden hayırlı olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR