25 Nisan 2024 Perşembe

CHP 'nin milletvekili adayları açıklandı.

CHP 'nin milletvekili adayları açıklandı.

Isparta

CHP 'nin milletvekili adayları açıklandı.

 

CHP partisi milletvekili adaylarını yazılı basın açıklaması yaparak duyurdu.  İşte o liste

1 ADAY : İRFAN BAKIR ÜNİVERSİTE MÜHENDİS

2:ADAY : İSA ÖNDER DİNÇTÜRK ECZACI

3: ADAY :  MUSTAFA CEYHAN ÜNİVERSİTE  İŞLETME

4: ADAY :  İZZET BEYDOĞAN  ÇİFTÇİ 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

muhammet ali ucar

19 Eylül 2015 Cumartesi 12:16

TEK HAK EDEN ADAYLAR BU SECIM PARTIYE DEGIL ADAMA OY KULLANACAGIM ISPARTALI HAYDI ISPARTANIN OZ EVLATLARIna misaki milli ruhu ile Haklarinda saibe olmayan aday var mi bir bakin listelere elinizi vicdaniza koyup oyunuzu kullanin.Aldanmayin, inancinizi kullanip kandirmaya calisanlara kanmayin kisinin isidir aynasi gerisi yalandir.

basri

19 Eylül 2015 Cumartesi 07:42

irfanbakır gerçek köy enstitüsü ve koyu bir chp li ögretmenin çocugudur. gösterişi sevmeyen mütevazi bir kişiligi vardır kırsal kesim çok seviyor onların teveccühünü almış ve baş tacı etmişlerdir mesele kıravatta takım elbisede degil kime giydirirseniz yakışır chp kıymetini bilmeli mhp benim için bitmiştir heleki akşener o partide yoksa ıspartam için irfan bakır hayırlı olsun eleştirmekten ziyade yanında olalım destegimiz sonsuz

Mustafa

19 Eylül 2015 Cumartesi 03:11

Hepinize gönülden başarılar diliyorum.. Hele akp listesini görünce başarılı olmanız mecbur.. Dayatma bi liste Ispartayı bilmeyen bir tane sorununu söyleyemeyecek adamı getirip 2. Sıraya koy zaten Isparta seçer.. Hangi ellerinizle alkışlayacaksınız o adamı merak ediyorum..

İrfan Bakır

19 Eylül 2015 Cumartesi 01:02

İrfan bakır diğer adaylardan örnek alıp biraz çalışır umarım.hİÇ SEÇİM ÇALIŞMASI YAPMADAN OLMAZ BU İŞ..

mhpli

18 Eylül 2015 Cuma 22:24

meral hocamız yoksa bizde yokuz irfan bakırın çalıştığı kadar kimse çalışmadı isa yıllardır eczanesinden çıkmayan adamdı mustafa ceyhan tam bir laf canmbazı işadmıyım diyor hangi işi hangi marakaya sahip belli değil karmakarışık sadece k**** 32de iyi konuşuyo bide önseçimde tostunu yedim mhpli olarak seçim bürosu açılışında tost dağıtan adaydı saolsun chpde kalmaz heralde seçim dönemimdede istanbula kaçtığı söyleniyor sonra izzet beydoğan karaağaçlı kendi halinde çiftçibakır bakır bakır bakır

Doğrucu Davud

18 Eylül 2015 Cuma 15:30

Geçen seçimde doğru dürüst çalışmayan, tanıtım bürosunun kapısını bile açmaya zahmet etmeyen bir adamın birinci sıraya konması chp'nin gerçekleri görme konusundaki körlüğündeki ısrarının bir göstergeşidir. zahmet eder bu sefer biraz çalışırsa irfan bey chp 2 vekil çıkarır. ama bunu kime anlatıyorusun!

İbrahim

18 Eylül 2015 Cuma 12:33

Yıllardır MHP nin haricinde oy vermedim. Bu gün AKŞENERİN aday gösterilmediğini öğrendiğimde aileme ait 5 oy CHP nindir.

milliyetci

19 Eylül 2015 Cumartesi 09:47

sizi okuyunca utandım .neden mi ? yıllardır mhp li olarak hep solcularla kavga etmedik mi ? biz sağcıyız onlar solcu . nasıl olurda kalkıp chp ye verirsin ..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR