26 Nisan 2024 Cuma

CHP'DEN MİMARLAR ODASINA ZİYARET

CHP'DEN MİMARLAR ODASINA ZİYARET

Isparta

Pandemi önlemleri altında ziyaretlerine devam eden CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Mimarlar Odası Başkanı Semih Göçer'i ziyaret etti.

Haftanın dört gününü esnaf ve meslek odaları ziyaretlerine ve mahalle, esnaf gezilerine ayıran Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı, bugün mimarlar odasını ziyaret etti.

Başkan Yalım Halıcı'ya Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, İl Kadın Kolları Başkanı Pembe Görgeç, İl Gençlik Kolları başkanı Emre Erkan ve yöneticiler eşlik etti.

Başkan Halıcı; Mimarlar odası başkanı Semih Göçer ve yönetimi ile kent konseyi ve kentin sorunlarını konuştu.

Başkan Halıcı ziyaret çıkışında; "Kent konseyi kentimiz için çok önemli bir konumda. Meslek ve esnaf odaları da kent konseyinin kurulmasını istiyor. Merkez ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz olarak kent konseyini önemsiyoruz. Kent konseylerinin kentlere faydasını Eskişehir örneğinde, Ankara örneğinde görüyoruz. Hukuki sürecin en kısa süre çözüme ulaşmasını ve en kısa zamanda kent konseyinin çalışmaya başlamasını istiyoruz. Sürecin takipçisi olacağız. Mimarlar Odası Başkanı Semih Göçer ve yönetimine ilgileri ve sohbetleri için teşekkür ederiz. " dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Servet

18 Ocak 2021 Pazartesi 11:21

Aha akıllananlar var ya yahu ümrecilerde aysofya açılırken mitingler kongreler düzenlerken kendileri gibileri düğünler düzenlerken maske mesafe kuralını görmezden gelen dangalaklar ahmaklar bu görüşmede maske mesafeye kafaya takmışlar sizi gidi uyanık düzenbazlar sahtekarlar sizi gidi ikiyüzlüler sizi

hüloğcu

18 Ocak 2021 Pazartesi 07:55

din elden gidiyiiioooooooaaaaaaaahhhhhh

Mesafe nerdee

18 Ocak 2021 Pazartesi 01:13

Nerde maske nerde mesafe biz yapınca yazın cezayi bide cay söylenmiş ohh

geleceğin başkanları

17 Ocak 2021 Pazar 15:23

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı birde ahmet tural, mantık aynı reklamın ıyısı kötüsü olmaz yapın sowunuzu...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR