19 Nisan 2024 Cuma

CHP'den MHP'ye çok konuşulacak çıkış

CHP'den MHP'ye çok konuşulacak çıkış

Isparta

CHP Parti Meclisi üyesi Ekrem Kerem Oktay, MHP Lideri DevletBahçeli'yi Twitter hesabından yayınladığı önergeyle eleştirdi. Oktay, MHP'ninHDP'yle birlikte Millevekillerine ayrıcalık tanınan aynı önergeye imza attığınıbelirtirken, " Sn. @dbdevletbahceli vekillere ayrıcalık getiren yasada HDPile ortak hareket ettiniz, şimdi de makul davranın. Bakın bu yasa teklifinde@oktayvural, @MehmetSandir ve @PervinBuldan'ın birlikte imzası var.  @dbdevletbahceli. Şimdi hepimiz meraklasoruyoruz, vekillere ayrıcalığa gelince "tamam" da Meclis Başkanıseçmeye gelince neden "hayır" @dbdevletbahceli" dedi.

 

Oktay'ın açıklamaları şöyle oldu:

 

"Sayın @dbdevletbahceli tırıvırı iş değil, tam 60maddede Anayasa'yı değiştirmek için HDP ile ortak imza attınız ve uzlaştınız.İç güvenlik yasasında HDP ile birlikte "hayır" dediniz. Paralelyapının araştırılması dahil 50 önergeye birlikte "Evet" dediniz. 24.dönem boyunca HDP (BDP) milletvekilleri ile komisyonlarda çalıştınız, GenelKurul'da birlikte oy kullandınız. @dbdevletbahceli. Şimdi HDP'yi bahaneetmeyin. Açıkça "Biz AKP'nin adayını destekliyoruz" diye söyleyin, Türkiyerahat etsin. @dbdevletbahceli. Madem AKP ile hareket etmek istiyorsunuz, kurunkoalisyonu, bari bilabedel yaptığınız hizmetten MHP istifade etsin.@dbdevletbahceli. Sn. @dbdevletbahceli vekillere ayrıcalık getiren yasada HDPile ortak hareket ettiniz, şimdi de makul davranın. Bakın bu yasa teklifinde@oktayvural, @MehmetSandir ve @PervinBuldan'ın birlikte imzası var.@dbdevletbahceli. Şimdi hepimiz merakla soruyoruz, vekillere ayrıcalığa gelince"tamam" da Meclis Başkanı seçmeye gelince neden "hayır" @dbdevletbahceli.Bu nasıl bir kırmızı çizgi ki mevzubahis vekillere iltimas olunca siliniyor,AKP'nin ihtiyacı olunca yeniden beliriyor? @dbdevletbahceli. Elbette AKP ilehareket edebilirsiniz ama koca MHP'nin pusulasının "HDP ne yaparsa tamtersi" olması doğru mu sizce? @dbdevletbahceli. Sayın @dbdevletbahcelikoca MHP'yi, AKP'nin can simidi yaptınız. AKP'nin gizli değil açık ortağıolmanızı öneriyoruz."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bojuware 201

03 Temmuz 2015 Cuma 11:15

Hırsız kıçı yalayan baston mhp.

yok

02 Temmuz 2015 Perşembe 20:05

MHP tarihin tozlu sayfalarında koltuk değneği başlığı ile yerini aldı.Bundan sonraki seçimde baraj altında kalacağı için DEVLET BAHÇELİ AKP den aday olacaktır.Meclis koltuk değneği olma yeri değil çözüm üretme yeridir.Allah aşkına 7 milyom oy almış bir parti çocuklarını falanda sayarsan 11-12 milyon kişi eder bu adamları TÜRKİYEDENMİ süreceksiniz ne yapacaksınız nasıl bir zihniyettir bu anlamakta güçlük çekiyorum.Millet size niye oy verdi oturup bir düşünün hele

mehmet

02 Temmuz 2015 Perşembe 11:12

MHP düşmanlığı ama emin olun yazılıyor bunlar deftere

Ispartalı

02 Temmuz 2015 Perşembe 09:05

Her ne kadar garip gelse de Bahçeli kendine verilen görevi yerine getiriyor. MHP küçük olsun benim olsun. Sonuçta bu millet herşeyi görür ve bilir, sonunda da gereğini yapar. GELİYOOOR GELİYOR GÜMBÜR GÜMBÜR MERAL AKŞENER GELİYOR. Bahçeli'nin korkusu bu. Ama korkunun ecele faydası yok.

havayı koklarsanız

02 Temmuz 2015 Perşembe 01:30

Kükürt kokusu azalıyor. ankaraya yaklaştıkça erken seçim havası hissediliyor. :)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR