26 Nisan 2024 Cuma

ÇEVRECİ ANNENİN OĞLU GÖREVDEN ALDI

SAKARYA Valisi Hüseyin Avni Coş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sami Öztürk ile 3 müdür yardımcısını görevden aldı. Annesi ise Eğirdir’de dün sökülen ağaçlar için tepki vermiş ve Türkiye gündemine oturmuştu.

Isparta

İl müdürü ve yardımcılarını ’görevi savsaklamakla’ suçlayan Vali Coş, "Kurumda inceleme yaptıktan sonra idari soruşturma açılması için görevden aldım" dedi. Camili Mahallesi’ndeki Resmi Daireler Kampusunda bulunan Sakarya Şehircilik ve Çevre İl Müdürlüğü’ne gelen Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, yaklaşık 40 dakika kurumda kaldıktan sonra İl Müdürü Sami Öztürk, Müdür Yardımcıları Zeliha Akça, Sinan Kocakaplan ile Orhan Hacı Salihoğlu’nu görevlerinden aldı. Vali Hüseyin Avni Coş, il müdürü ve yardımcılarının görevi savsakladıkları için elde belge ve bilgi olduğunu söyledi. Coş, şöyle dedi:

"Dün akşamüzeri kurumda denetleme sonrasında böyle bir açığa alma olayı oldu. Müdür ve 3 müdür yardımcısı hakkında idari yöndensoruşturma başlattık. Bildiğiniz gibi adli yönden soruşturma için önce idari soruşturmanın tamamlanması gerekiyor. Şu anda bu yapılacak. Görevlerini yerine getirmedikleri ve savsakladıklarına ilişkin elde belge ve bilgi var" dedi.

Vali Coş tarafından görevinden alınarak hakkında soruşturma başlatılan İl Müdürü Sami Öztürk bir yıldır Sakarya’da görev yapıyordu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

AKP DEN VEKİL

05 Şubat 2015 Perşembe 11:05

ÇEVRENİZ GENİŞ. MÜFETTİŞLİKTEN GELDİNİZ. BİLİYORUZ. TAYYİBİN AYIPLARINI ÖNCE YAKALADIN SONRA ÜSTÜNÜ ÖRTEREK MAKAM VE MEVKİ SAHİBİ OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR