26 Nisan 2024 Cuma

CEVAP VE DÜZELTME METNİ

SDÜ eski Bilgi İşlem Daire Başkanı H.K. ile ilgili haberimize yapılan cevap ve tekzip metnidir

Isparta

www.bomba3.com adlı internet sitesinde 22 Mayıs 2015 tarihli "ISPARTA'DA PARALEL YAPININ İMAMININ EVİNDEN NELER ÇIKTI NELER-ISPARTA'DA PARALEL YAPININ İMAMI ÇIKTI-BİLGİSAYARINDA ÇOCUKLARA AİT CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLER BULUNDU 100'den FAZLA SIM KART ELE GEÇİRİLDİ. ŞOK OLACAKSINIZ şeklinde başlıkla, haber gibi sunulan akla ve mantığa meydan okuyan yayın ve içeriği kesinlikle güvenilir ve gerçeği yansıtan bir haber değildir.Söz konusu yayına ilişkin kaldı ki gerçekte de mevcut olmayan bilgi ve belgelerin nereden ve nasıl elde edildiğinin yayın sahibi kuruluşça ifade edilmemiş olmasıda yayın içeriğiyle ilgili yayın sahibinin ve varsa bilgi kaynak/larının elindede yayın konusu ile ilgili hiçbir bilgi ve belgenin olmadığının açık göstegesidir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

iftira

13 Haziran 2015 Cumartesi 20:42

Dayanaksız olarak yazdğınız o yazıyı seçimden önce okuyanları yönlendirdiniz.Şimdi düzeltiyorsunuz.Utanılacak bir durum. Tabiki utanma duygusu olanlar icin.

Tarafsızca....!!!

13 Haziran 2015 Cumartesi 00:27

insanları karalamak bukadar kolay olmamalıydı.Elinizi vicdanınıza koyun ve öyle hareket edin.Bu dünyanın birde öbüryanı olduğunu unutmayın.Yeni atanan sayın rektörümüzde bence önceki rektörümüz gibi insanlarla değil, BİLİM İLE UĞRAŞTIĞINI GÖSTEREREK İSBAT ETMELİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR