28 Mart 2024 Perşembe

CENTRUM GARDEN AVM'Yİ ALMAN DEVİ KİRALADI

CENTRUM GARDEN AVM'Yİ ALMAN DEVİ KİRALADI

Isparta

Japonya'dan İngiltere'ye dünyanın pek çok ülkesinde gayrimenkul geliştirme, pazarlama, kiralama ve işletme alanlarında faaliyet gösteren Prime Development, İş adamı Mesut Şener'in sahibi olduğu Centrum GardenAVM'i de yönetim portföyüne ekledi. İşadamı Mesut Şener'in devasa yatırımı Centrum Gardem AVM, 2017'ye büyük hedeflerle giriyor. İş adamı Şener, Centrum Garden AVM'nin kiralama ve yönetim işini Alman devine teslim etti. Japonya'dan İngiltere'ye kadar 15 ülkede 2.5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan ve Türkiye'de de çok sayıda AVM'in işletmesini yapan Prime Development, yönetim portföyüne Isparta Centrum Garden'ı da ekledi.

Centrum Garden, 2017'ye yepyeni bir yüz ve konseptle girecek.

Prime Development Türkiye Yönetim Direktörü Emre Şen, Centrum Garden'in çok önemli bir lokasyonda bulunduğunu söyledi. Şen, şöyle konuştu: "Burası şehrin önemli bir lokasyonunda. Bizim için tek taş yüzük gibi duruyor. Ancak yüzüğün üzerindeki tozu hemen almamız gerekiyor. Hızlı birşekilde hareket etmemiz gerekiyor. Markalarla görüşmelerimiz devam ediyor.Operasyonlarımızı hızlı bir şekilde yapacağız. 2017 başında her şey muntazam,güzel, ciddi, güçlü, kuvvetli bir Centrum Garden geliyor. Logomuzu bile değiştiriyoruz. Rekabete açık bir ortam. Şehre her anlamda destek vermemiz gereken süreç. Burası çok büyük bir yatırım. Yatırımın arkasında duran önemli bir grup var. Yeni markalarla güçlenen bir formada bürüneceğiz. Ocak ayıitibariyle 4x4'lük hale gelmiş olacak. Kapıdan girişte farkı hissedebileceğiniz bir hale gelmiş olacak." PRİME DEVELOPMENT HAKKINDA Prime Development, Japonya’dan İngiltere’ye dünyanın pek çok ülkesinde faaliyetlerini sürdüren ve 15 ülkede 2,5 Milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Alman yatırımcı grubun Türkiye kanadıdır.

Prime Development’ın 2007 yılından bu yana hayata geçirdiği Primemall İskenderun, Primemall Antakya ve Primemall Gaziantep alışveriş merkezlerinin yanı sıra Sivas’ta inşa ve geliştirme aşamasında Primemall SivasPark projesi bulunmaktadır. Kendi yatırımlarının tüm yönetimini üstlenen Prime Development, sahip olduğu tecrübe ve birikimini farklı yatırımcılara ait projelerde; proje-konsept geliştirme, mimari danışmanlık, kiralama, yönetim hizmetleri olarak sektöre sunmaktadır. Bu kapsamda Pendik Neomarin alışveriş merkezi ile Ritim İstanbul projelerinde işlevsel konsept geliştirme, kiralama ve yönetim hizmetleri vermektedir. Ticari gayrimenkul geliştirme, pazarlama,kiralama ve işletme alanlarında tüm hizmetleri tek elden “one-stop- shop” sağlayan Türkiye’nin öncü şirketi Prime Development, uzman kadrosuyla bir alışveriş merkezinin kaynak sağlama süreçlerinden, kavramsal dizaynın oluşturulmasına; proje geliştirme çalışmalarından kiralama ve yönetimine kadar tüm evrelerini başarıyla yürütmektedir.

Kendi alanlarında uzun yıllara dayanan uluslararası deneyime sahip; mimarları, mühendisleri, kiralama, finans, hukuk ve alışveriş merkezi yönetimi konularında yetkin isimleri bir araya getiren Prime Development’ın, yönettiği ve hayata geçirdiği alışveriş merkezi projeleri başarılarını ulusal ve uluslararası arenada kanıtlamıştır."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gezgin 32

02 Aralık 2016 Cuma 14:18

Kiralarsa ne olacak ilk önce mesut bey boyner mağazasında çalışan personellerin karnını doyursun

Suat

07 Kasım 2016 Pazartesi 00:54

Alman Devi degil ,,, Kim gelirse gels in,,merdiven yapisi cok ters,,,wc avm lerde her katta olur.burasi modern bir Han ,, avm degil bir kere..bankamatikler yok.bir ziraat bankasi...yet eri degil..markalar yok..tuvaletler ...pis...zor,,,,Adi avm...

mehmet

04 Kasım 2016 Cuma 07:44

birde hizmet satın alıyoruz bizden olmaz kardeşim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR