25 Nisan 2024 Perşembe

CENTRUM GARDEN'DE KÖFTECİ RAMİZ AÇILDI

CENTRUM GARDEN'DE KÖFTECİ RAMİZ AÇILDI

Isparta

1928 Yılında Akhisar’da hizmet vermeye başlayan Köfteci Ramiz, ilerleyen yıllarda Türkiye’nin sayılı köftecileri arasına girdi Isparta'da 2. şubesini dün hizmete açtı.

Köfteci Ramiz’in Isparta'ya yeni kazandırılan Centrum Garden Alışveriş Merkezinde  2. Şubesinin işletmeciliğini Ali Sapan yapıyor. Köfteci Ramiz’in açılışına Isparta AK Parti eski Milletvekilleri Recep Özel ve Haydar Kemal Kurt, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İş dünyası, Oda Başkanları, Esnaf, Sanayici, İş Adamları ve çok sayıda davetli katıldı.  Açılışa gelen tüm misafirlerini kapıda karşılayan Ali Sapan kendileriyle tek tek ilgilendiler. Köfteci Ramizin açılış kurdelesini Ak Parti Isparta Eski Milletvekilleri, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan,  ve Centrum Garden Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Şener ile birlikte kestiler. 
Açılışta mükemmel bir servis ve güler yüzlü sunum vardı. Açık büfe şeklinde salata bar ve ızgaranın mükemmelliği dikkat çekti. Özellikle gelen misafirlerin  Ramiz Köfte’nin damak lezzetini beğenen misafirler bu hizmeti Körfez’e getiren İşletmeci Ali sapan'a teşekkür ederek işletmeden ayrıldılar. 

İşletme sahibi Ali Sapan Ramiz köfte dünya genelinde kendini ispatlamış bir firmadır. Isparta'daki hedefimiz memleketimize yeni mekan ve istihdam sağlamaktır. Bu anlamda damak tadını Isparta halkımıza en kaliteli ve en güzel hizmeti vermek için buradayız. Ben tüm Isparta halkını bu lezzet durağına davet ediyorum. gelen gelmeyen tüm davetlililerimize ve müşterilerimize teşekkür ediyorum.'dedi















YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bir dönerci arkadaş

15 Kasım 2015 Pazar 20:59

Ali sapan ın dükkanı zaten bi ekol du ısparta için,her öğrenci bilir ,özellikle otobüse binen vatandaşlar ın mekanıydı kendi yeri ,halk orayı aliş diye bilir ama iş yapmak için neden köfteci ramizin adı altına girdi anlayamadım.

boyy boyy

15 Kasım 2015 Pazar 01:30

Genel merkez anladi hala bu adam anlamadi gormek istemiyoruz dus artik yeter ya secmen

SDÜ Sdü

14 Kasım 2015 Cumartesi 22:21

Vekil olsun olmasın herkesin cenaze düğün açılışına iştirak eden Recep özeli canı gönülden tebrik etmek lazım.Şehrin böyle değerlerini kaybetmemesi aksine değerini bilmesi lazım

emekli

14 Kasım 2015 Cumartesi 13:01

beypiliçte yediğim tavuk döner bundan çok daha lezzetliydi ıspartamıza hayırlı olsun

beleş olunca olmasın

17 Kasım 2015 Salı 00:38

beleş olunca olmasın sakın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR