26 Nisan 2024 Cuma

CENTRUM GARDEN'DAN ELEKTRİK KESİNTİSİ AÇIKLAMASI

CENTRUM GARDEN'DAN ELEKTRİK KESİNTİSİ AÇIKLAMASI

Isparta

Centrum Garden AVM yönetimi, işletmelerin elektriklerini sebepsiz yere kestiği iddiaları ile ilgili olarak açıklama yayınladı.  

Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Şener açıklamasında; Centrum Garden AVM de hiçbir işletmenin elektriği yönetimin tasarrufunda kesilmez ve kesilmemiştir. Alışveriş Merkezimizde İşletmelerin kullandığı enerji, AVM'lerde yaygın olarak kullanılan , otomasyon sistemine bağlı kontörlü sistem ile sağlanmaktadır. Kontörlü sistemde şayet işletmenin kredisi kalmamış ise sistem önceden ikazlar verir ve yönetim bu ikazları işletmeye iletir. İşletme Kontör yükletmek suretiyle enerji temin etmeyi sürdürür.

Bahsi geçen işletme bu konuda defalarca uyarılmış ise de konuya duyarsız kalmıştır. Bunun neticesi olarak 22 Eylül 2016 tarihinde AVM'nin kapanış saatinden 15 dakika sonra saat 23:15 de sistemin otomatik olarak enerjiyi kestiği öğrenilmiştir. AVM yönetimi olarak hemen müdahale edilmiş ve manuel olarak sistemden enerji alması sağlanmıştır.

Konu tamamen söz konusu işletmenin sahiplerinin  ilgisizliğinden ve duyarsızlığından kaynaklanmıştır.

Saygı ile duyurulur.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Zekeriya

26 Eylül 2016 Pazartesi 16:51

Sen anca kendini düşünen bir adamsın.ben paramı alayım herkes naparsa yapsın düşüncesindesin.bi ayağa kaldıramadınız orayı.mahvettiniz oraya işletme açanları.herkes bir bir gidecek ordan.pasaja çevir kendin otur eyy Şener.

yaşlı teyze

25 Eylül 2016 Pazar 11:14

İyas avmde yuruyen merdivenlere yasli teyze sikisti onu niye haber yapamiyorusunuz

X. Y

24 Eylül 2016 Cumartesi 22:38

İyas avmde yuruyen merdivenlere yasli teyze sikisti onu niye haber yapamiyorusunuz 3 gun gecti ort pas ediliyor..

mesut haklı

24 Eylül 2016 Cumartesi 16:53

hem faturayı ödemeyeceksin hemde konuşacaksın yok öleee.ama burası ısparta .

mazlum

24 Eylül 2016 Cumartesi 19:03

Mesut u haklı gördüğüne göre haklarını yedigi işçilerin parasını paylaşıyorsunuz herhalde

Ogzhan

24 Eylül 2016 Cumartesi 13:54

Migros ve strazburg cafe olmasa kimse gelmez oraya şimdi her mahallede migrosda var adarlar büyük bir outlet avm açsa kuleönünün oraya centrum garden temelli biter.Birçok firmanın yakında ordan çekileceğini düşünüyorum.

öde milletin parasını

24 Eylül 2016 Cumartesi 13:10

sayın mesut kimse inanmaz buna.göz göre göre mafettin orayı.zamanında gün içinde diğer mağazalarında bilerek sen kestirdin elektriğini.insanları kandırmaktan vazgeçin artık.insanları çalıştırıp çalıştırıp ödemediniz paralarını.herkesin ahı çıkacak

Isparta'lı engelli

24 Eylül 2016 Cumartesi 11:06

ENGELLİ ARAÇ PARK YERİ OLMADIĞI İÇİN ZATEN GİTMİYORUM. TAVSİYEDE ETMİYORUM.

Ingılızce

24 Eylül 2016 Cumartesi 00:50

tum dukkanlar bosaltacak. Yakında tum gerceklerı acıklayacagım bekleyın. Tek tek. İnsan yerine koymadıgın insanlar adına. Gozunun onunde maasını vermedığın için ağlayan gözü yaşlı amcalar adına Acıklayacagım bekleyin.

paparazi

27 Eylül 2016 Salı 10:52

açıkla da bilsin herkes ne o az sonra az sonra paparazi gibi!

Halk

23 Eylül 2016 Cuma 20:07

SAyın sener bu güne kadar hangi sorumlulugunu yerine getirmiş de kiracılardan sorumluluk bekliyo 1 sene oldu avm boş hilton yalan oldu herkez sana güvenip dükkan actı oraya herkezi zarar ettirdin bu cvpları senden 2 ay sonra da bekliyoruz yılbasına kadar bütün dükkanlar bosalcak

Isparta

23 Eylül 2016 Cuma 20:03

Yav arkadas cocuk olsakda ınansak. Sen kimı kandırıyon ey mesut. Tum kontrol sende elektrıgın.zamanında konyalıların gurme plusın elektrıgınıde sen kestın. Yalanmı.ayıppp ya ayıp. Sen gıt bunları kulahıma anlat. Son gulen ıyı guler. Kasten bilerek sen kestin elektriği . Kanunlara aykırı işlem yaptın... madem kontorlu nerde kontor kartları nerde kullanılan bakıye nerde faturası bunlarıda acıkla...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR