20 Nisan 2024 Cumartesi

CENAZELERİ ISPARTA'YA GETİRİLDİ

Ankara'da cinnet geçiren Emre Akbulut, önce eşi Rukiye Akbulut'u ve daha sonra kaynanası Ünlü Erdoğan'ı öldürdü, ardından 12 kattan atlayarak kendi canına kıydı.

Isparta

Karapürçek Caddesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre Emre Akbulut isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir sebeple eşi ve kaynanasıyla tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışmanın büyümesiyle Akbulut, sinir krizi geçirdi. Akbulut daha sonra eline aldığı bıçakla eşi Rukiye Akbulut ve kaynanası Ünlü Erdoğan'ı bıçaklamaya başladı. Olay yerinde eşini ve kaynanasını öldüren Emre Akbulut, daha sonra 13 katlı apartmanın 12 kattaki dairesinin balkonuna çıkarak aşağıya atladı. Aşağıda bulunan dükkanların tavan kısmında bulunan beton zemine çakılan Akbulut, feci şekilde can verdi.

RUKİYE AKBULUT VE ÜNLÜ ERDOĞAN'IN CENAZELERİ ISPARTA'YAGETİRİLDİ

Ispartalı olan Ünlü Erdoğan bir süredir kızının yanına kaldığıöğrenilmişti. Rukiye Akbulut ve Ünlü Erdoğan'ın cenazeleri Isparta'nın Senirkent İlçesi Büyükkabaca Kasabası'na getirildi. Anne ve kız son yolculuğuna uğurlanacak. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ramazan örnek

15 Mayıs 2015 Cuma 17:38

Kardeşim başınız sağ olsun ümmü gelinin ve kızımızın mekanları cennet mekanı olsun ALLAH ecir sabır versin ALLAH rahmet eylesin

Musa BALABAN

15 Mayıs 2015 Cuma 16:59

Bugün cuma namazını müteakip Büyükkabaca kasabasında mermumeler taprağa verildi. Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun, Recep Polat Erdoğan abimede başsağlığı ve sabırlar dilerim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR