26 Nisan 2024 Cuma

CELALETTİN LEKESİZ'İN KARDEŞİ FETÖ'DEN TUTUKLANDI

Isparta'da evli olan eski Emniyet Genel Müdürü Celelettin Lekesiz'e şok! Kardeşi FETÖ'den tutuklandı.

Isparta

2 yıl Emniyet Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Celalettin Lekesiz'in kardeşi Ali Lekesiz'in FETÖ'den tutuklandığı öğrenildi. 22 Eylül 2014 tarinde Emniyet Genel Müdürlüğü görevine getirilen M.Celalettin Lekesiz, 10 Eylül 2016 Valiler Kararnamesi ile görevinden alınmış yerine, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok getirilmişti.

Öte yandan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da konu ile alakalı tweet atarak, "Bir dönem Emniyet Genel Müdürü görevinde bulunan Celalettin Lekesiz'in kardeşi Ali Lekesiz de FETÖ'den tutuklandı" yazdı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yeşilada

23 Ekim 2017 Pazartesi 09:47

Hakkınızda kötü konuşanlar varsa durup düşünün. Eğer sizi kötü tanıtanların sizle arası bozuk çalıyorsa bu dedikodudur. Eğer sizi kötü tanıtanlar bir de size şirin davranıyorsa bu muhtemel bir fetö operasyonudur. Çünkü fetöcüler şirin görünmek için koyun postuna bürünür, dilleri baldan tatlı fakat kalpleri kurt kalbi gibidir.

Fevzi B.

23 Ekim 2017 Pazartesi 09:40

Adam kelle koltukta çalıştı darbeyi engelleyen teşkilatı yönetti fetocu müdürleri ihrac etmeselerdi darbe başarılı olabilirdi ayrıca ele gecirilse 15 temmuzda belkide öldürülecekti. Her ailede olaelebilir.

Fatih

23 Ekim 2017 Pazartesi 08:34

Fetö ile 15 temmıuz öncesi herkesin tırstığı dönemde fetönün üzerine korkmadan giden eski il emn müdürünün üzerine giden baskı kurmaya çalışan bu lekesiz efendi meğer lekeli imiş neden fetö ile mücadele edenlere perdeleme yaptığını anladık mı şimdi

Vatandaş

22 Ekim 2017 Pazar 22:41

Pasif kalmış idi, mücadele yapmadı cesurca , bu tipler yüzünden fetöye zamanında ciddi müdahaleler yapılmadı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR