28 Mart 2024 Perşembe

CELAL KILIÇDAROĞLU, İDDİALI KONUŞTU.

CELAL KILIÇDAROĞLU, İDDİALI KONUŞTU.

Isparta

CHP’nin ön seçimi Genel Merkezde heyecan oluşturdu.Isparta’da ikamet eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi CelalKılıçdaroğlu, iddialı konuştu. Ön seçimin partileri adına çok güzel olduğunuKemal Kılıçdaroğlu’nun Ispartalılarla gurur duyduğunu ifade eden kardeşKılıçdaroğlu, ‘’Gönül ister ki 18 aday adayı da meclise girsin ama Isparta’nın4 vekili var. Bu yüzden 4’ünün de CHP’den girmesi mümkün değil. Diğer partileride hesaba katmak lazım. İrfan Bey ve İsa Beyi de meclise ağabeyimin yanınagöndereceğiz. Birisi Kemal ağabeyimin sağ kolunda oturacak, diğeri sol kolundaoturacak. Tüm CHP’li üyelere teşekkür ederim’’ dedi.

KILIÇDAROĞLU ISPARTA’YA GELECEK

Öte yandan aday adaylarına da seslenen Kılıçdaroğlu, ‘’18aday adayımız sanki seçilmiş gibi çalışmalılar. Bu Isparta için büyük birolaydır. Isparta’da CHP’den bir milletvekili çıkması ayrı, 3-4 vekil çıkmasıdaha gurur verici olur. Ön seçim sonrası Kemal Beyle görüştüm ve kendisinibilgilendirdim. Isparta’da ön seçimin büyük heyecan yarattığını söyledim.Ayrıca halkın da bu durumdan memnun olduğunu bildirdim. Ağabeyim Ispartalılarateşekkür ediyor. Çıkan sonuçlardan kendisi de çok memnun. Seçim çalışmalarıkapsamında Isparta’ya gelecek. Gönül ister ki 18 aday adayımızla mitingdeotobüsün üzerine birlikte çıkalım. Geçmişteki genel başkanlar adayları kendibelirliyordu. Şimdi Ispartalının kendisi adayını seçti. İrfan bey ve İsa beyşuanda çok güzel çalışıyorlar. Bu tempoyla giderse Isparta’da 3’üncü vekilizorlarız’’ şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yargıç

03 Nisan 2015 Cuma 17:35

Bu alemde şehite kelle diyen denyolar varmıydı.

Bojuware 201

03 Nisan 2015 Cuma 17:34

kemikçiler yorum yapıyor. aynı yatağın günahkarları kankilerini chp de arıyor. sen aradığını karyolanın altına bak ey makarnacılar.

abiler

02 Nisan 2015 Perşembe 22:59

gözünüz aydın lideriniz geliyormuş. himmetleri chp için harcarsınız. nede olsa devlet gibi zengin cemeatınız var

qwerty

02 Nisan 2015 Perşembe 15:43

SAvcının cenazesine bile katılmayan bir parti başkanınız varken ıspartadan 1 vekil bile çıkarmanız zor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR