24 Mayıs 2024 Cuma

O sürücüyle ilgili flaş gelişme

O sürücüyle ilgili flaş gelişme

Isparta

ISPARTA'da yolun karşısına geçerken motosikletin çarptığı üniversite öğrencisi Elif Metiner (20) tedavi gördüğü hastanede 10 gün sonra yaşam savaşını yitirdi. Motosiklet sürücüsü uzman çavuş Rıdvan Korkmaz, Metiner’in ölümü üzerine yeniden gözaltına alınarak çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaza, 1 Mayıs günü saat 23.30 sıralarında Süleyman Demirel Caddesi'nde meydana geldi. Uzman çavuş R.K.'nin (29) kullandığı 32 FJ 498 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Metiner'e çarptı. Savrulan Elif Metiner metrelerce sürüklenirken, motosiklet ise devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Metiner, ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin ve böbreklerde kanama, kaburgalarda kırık olduğu öğrenilen Süleyman Demirel Üniversitesi Eczacılık Bölümü 1. sınıf öğrencisi Elif Metiner, yoğun bakımda tedaviye alındı.
Elif Metiner, kazadan 10 gün sonra hayatını kaybetti. Elif Metiner'in cenazesi otopsinin ardından ailesine teslim edilerek, toprağa verilmek üzere Muğla'nın Fethiye ilçesine gönderildi.

KAZA KAMERADA

Bu arada kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Caddede 2 arkadaşı ile yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Metiner'e, refüje atlayacağı sırada motosikletin çarptığı görüldü. Çarpmanın etkisiyle Metiner'in sürüklendiği, motosikletin de devrildiği anlar görüntülerde yer aldı.
Tedavisinin ardından gözaltına alınıp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan motosiklet sürücüsü 
Uzman Çavuş Rıdvan Korkmaz Elif Metiner’in ölümü üzerine yeniden gözaltına alınarak çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Denetimi yapan yok

13 Mayıs 2024 Pazartesi 00:45

Bu ölümün tek nedeni denetimsizlik... bir şehirde bu kadar kontrolsüz motor mu olu. Yok mu bunun yetkilisi, cezası, kontrolü... daha çok görürüz böyle giderse...yaşlı teyzelere elektrikli motor almışlar. Pazara gidiyor... yok artık. Çarpsan bir dert

Suat

12 Mayıs 2024 Pazar 10:34

O motorcu orada o hızla gittiği için zaten baştan tutuklanmalıydı

EDS Şehir içine Kurulmalı

12 Mayıs 2024 Pazar 05:52

Şehir içine,kaymakkapıyla tıp fakültesi arasına EDS kurulmalı bir an önce.

Kusurlular Bağlanmalı

12 Mayıs 2024 Pazar 05:50

Plakasız motorlar bağlanmalı,esogü bağırtanlar bağlanmalı. Bu olayda çarpan motorsikletli cinayetten yargılanması gerek,bile bile hız sınırlarını ihlal ediyorlar,insanlar öluyor..

VATANDAŞ

12 Mayıs 2024 Pazar 02:07

70 il geźdim ispartadaki kadar saygısız ukala şöför görmedim kural nizam tanımazlar yolun ortasından giderler olmaz eğitim şart

Hüseyin

12 Mayıs 2024 Pazar 00:01

Motorsiklet lerin yarısı plakayı yamuyor okunmuyor. Yarısının plakası yok.

Mustafa

11 Mayıs 2024 Cumartesi 22:18

O bölgede yaya geçidi var. Liseler var ancak sürücüler okul çıkışlarında yaya geçidini görünce gaza daha fazla yükleniyor. Acil önlem alınması gereken yerlerin başında geliyor.

Erhan

11 Mayıs 2024 Cumartesi 21:12

Ölen öldüğü ile kalır İstanbul caddesindeki motorları defalarca şikayet ettik emniyete plaka soruyor adam söküyor plakayı yada 90 la gittiği için göremiyoruz.

Lord voldemord

11 Mayıs 2024 Cumartesi 19:14

Şehir içi sabit radar istiyoruz ana caddelerin hepsine konulsun yeter bu kaçıncı kaza

Paşa

11 Mayıs 2024 Cumartesi 17:49

Kaç oödu kardeşim burada gencecik üniv öğrencilerinin öldüğü daha neyi bekliyorsun an başkan lunapark yapacagına üst geçit alt geçit birşey yap cevir telle millet kullansın geçitleri vebali sizindir sn vekiller sn başkan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR