26 Nisan 2024 Cuma

ÇATIDAN DÜŞEN HAMİLE KADIN YAŞAMINI YİTİRDİ

ISPARTA'DA çatıdan dengesini kaybederek zemine düşen 2 çocuk annesi ve 4 aylık hamile olan 23 yaşındaki Şerife Çakar yaşamını yitirdi.

Isparta

ISPARTA'DA çatıdan dengesini kaybederek zemine düşen 2 çocuk annesi ve 4 aylık hamile olan 23 yaşındaki Şerife Çakar yaşamını yitirdi.

Olay bugün saat:10:45 sıralarında Yedişehitler Mahallesi'nde meydana geldi. 4 katlı bir binana çatı katında yaşayan 23 yaşındaki 2 çocuk annesi ve 4 aylık hamile olan Şerife Çakar, çatının balkonundan dengesini kaybederek zemine düştü. Olayı görenler hemen 112 Acil Servis Ambulans ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Çakar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çakar'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek son yolculuğuna uğurlanacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

harundoğanay

09 Ocak 2018 Salı 21:42

cenabı allahtan rahmet yakınkarına eşve çocuklarına başsağlığı dilerim

Ali TUNÇBİLEK

09 Ocak 2018 Salı 08:10

inanın çok acı bir olay benim dayımın torunu idi Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın kendi hallerinde olan kişilerdi.işte olacak mahanesiz ölüm olmaz derlerya Allah kaymak şerife yen****e annesine,babasına sabırlar versin daha 25 yaşındaydı.

serdar

08 Ocak 2018 Pazartesi 21:07

Allah Rahmet Eylesin ,yakınlarına sabırlar dilerim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR