24 Nisan 2024 Çarşamba

Çarpıcı tespit….

“Uyuşturucu okul bahçelerinde değil, artık okul içerisinde uyuşturucu satılıyor”

Isparta

Sadece Isparta’nın değil tüm Türkiye’nin kanayan yaracı haline gelen uyuşturucu bağımlılığıyla ilgili ortaya çarpıcı sonuçlar çıktı. Uyuşturucu bağımlısı gençleri topluma kazandırmak için yola çıkan Isparta Uyuşturucu Bağımlılıkları ve Alkolizmle Mücadele Derneği’nin Başkanı İbrahim Uzunköprü, madde satışlarının artık okul bahçelerinde değil, okul içlerinde yapıldığını söyledi. Gündem yaratacak o açıklamaları ekranlara getiriyoruz.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

rüştü

15 Nisan 2015 Çarşamba 20:58

hiç okul bahçesinden alınan satıcı varmı. adli makamlara intikal eden olay varmı yoksa bu haber sallamamı.

İLyas

15 Nisan 2015 Çarşamba 18:37

Sen bu konuda ne düşünüyon. Sahi gören varmı

vatandaş

15 Nisan 2015 Çarşamba 18:30

arkadaş ortamı veya içinde bulundukları stres, bunalım veya baskı sonucu uyuşturucuya alışan gençlerin tedavisinin yapılmasına yönelik çalışmaların yanı sıra uyuşturucu satanlara karşı etkili önlemler alınması gerekiyor. Isparta'nın Antalya Zeytinköy'e yakın olması ve genç bir öğrenci nüfusuna sahip olması alınması gereken önlemlerin artırılması bakımından önem arz etmektedir. Emniyet birimlerine bu konuda gerekli ihbar ve yardımda bulunmak her vatandaşın asli görevidir.

ABARTMAYIN DİYENLERE

15 Nisan 2015 Çarşamba 16:21

altaki yorumlarla konuyu hafife alan ve ibrahim beyi eleştiren saygı değer ıspartalılar, veliler, öğretmenler, okul ve milli eğitim yöneticileri, öğle arası ve akşam okul çıkışı saatlerinde şaiik lisesi arksındaki sokak, vali konağının arkası ve paralelindeki sokaklar, endüstri meslek lisesinin karşısındaki ara sokakları bir dolaşın, ondan sonra bakın manzaraya. orta okul çağındaki kız çocuklarının ellerindeki sigaraları tekel üretmiyor yada ellerindeki hapları eczaneler satmıyor.

şehmettin

15 Nisan 2015 Çarşamba 14:45

azıcık kendi gençlik dönemlerinizi düşünün, herşey dört dörtlük müydü? şimdiki gençler daha bilinçli daha donanımlı. ısparta en güvenli ve yaşanılabilir şehirler arasında.

NEVİZADE SÜPER

15 Nisan 2015 Çarşamba 14:43

SAYIN NEVİZADE SÜPERSİN YORUMLARIN HEPSİDE KALİTELİ NE YANLI VE NEDE MUHALİF DÜŞÜNÜYORSUN.HERZAMAN ORTADA KONUŞUYORSUN.TEBRİK EDERİM..

ısparta

15 Nisan 2015 Çarşamba 14:01

atatürkün orlarındada var

bugün çarşamba

15 Nisan 2015 Çarşamba 13:13

nevizade ye katılıyorum.kesinlikle süper yazmış birde aşağıdaki nevizade yorumlarını yapan arkadaşı merak ediyorum.hakikaten hem doğru isabetli gerçek olanları anlatıyor.tahmin ediyorum Isparta lı değil diye dünüyorum..

devlet baba

15 Nisan 2015 Çarşamba 11:51

yedişehitler ilk öğretim okulu en kötü okul deniliyo sebebi ne milli eğitim den hec bi ses yok hertürlü pislik öğreciden var okulda tinerciler kol geziyo cocukları kovalıyıp para istemeler ve kovaladıkları cocuklarda korkuyu siz düşünün bu cocukları gelişimini yazık cok yazık genclik ölüyo devlet bakıyo

ISPARTALI

15 Nisan 2015 Çarşamba 10:55

Isparta milli eğitim yöneticileri acaba ne iş yapar hiç gören varmı.Pardon yandaş tayini yaparlar.....

NEVİZADE

15 Nisan 2015 Çarşamba 10:15

HOCAM ŞU ÖLÜMLÜ DÜNYA DA NE KADAR KÖTÜ BİR ŞEY….ALLAH KORUSUN.. HAYAL ETMEK DÜŞÜNMEK BİLE ÇOK KÖTÜ..ŞİMDİ BİR CAMİ YAPTIRIRSIN SEN ÖLSEN BİLE SENİN AMEL DEFTERİN KIYAMETE KADAR AÇIK OLUR.AMA BİR ALKOLLU MEKAN VE YA TEKEL BAYİİ YE RUHSATI VERİRSEN SEN ÖLSEN BİLE ORALARDAN ALINAN HER ALKOL VAYYYYYYYY….VAY.. ALLAH VESİLE ETMESİN …..

DURMASIN DURSUN

15 Nisan 2015 Çarşamba 10:13

HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ ????? BU ÜLKEDE BÖYLE OLUMSUZ HABERLER VE YASA DIŞI EYLEM ,TERÖR GENÇLER ÜZRİNDEN OYNANAN OYUNLAR KİMİN İŞİNE YARIYOR ACABA EN BASİTİNDEN ISPARTA DA ŞEHRİN MERKEZİNDE KAFELER CADDESİNDE AŞIRI BİR ALKOLLÜ MEKANLAR… İNSAN AİLESİYLE DOLAŞIRKEN RAHATSIZ OLACAGI YER HALİNE GELDİ.EMEKTAR BİR TAKSİCİ ARKADAŞIM ANLATIYOR.OLAYSIZ BİR GECE HATIRLAMIYORUM.ON YIL ÖNCE BİR TANE ALKOLLÜ MEKAN VARDI.ŞİMDİ BEN SAYAMADIM…BU VEBAL KİMİN TABİKİ RUSATI VEREN BELEDİYE DE BÜYÜK VEBAL

Abdulmenaf

15 Nisan 2015 Çarşamba 09:33

Herkesin bildiği ama elini sürmediği bir konu bu. Eğitim sistemi kokuşmuş bir vaziyette. Saygısız, acımasız, vicdansız ve zırcahil bir nesil yetiştiriyor eğitim sistemi. sorumlusu kim acaba?

Genelleme yanlış

15 Nisan 2015 Çarşamba 09:19

Dernek başkanına çalışmalarından dolayı teşekür ederim. Ancak okulların içinde diyip genelleme yapmak yanış. Risk yokmudur, elbette vardır. Isparta da okullar ın içinde ulu orta uyuşturucu satılıyor gibi bir geneleleme okulları öğretmen-idareci ve öğrenciler olarak zan altında bırakmak olur buna dikkat etmek lazım.

eğitimci

15 Nisan 2015 Çarşamba 08:45

Bu haber ispatlanması gereken bir haber.Bu tür haberler tüm velileri tedirgin tüm eğitim camiasını da tedirgin ediyor.Hangi okulda uyuşturucu satılıyor ben buna inanmıyorum.

Yıldızhan

15 Nisan 2015 Çarşamba 00:22

Meclisteki partilerin başarısı bu. Ülkeyi getirdikleri noktayı görün. Önce Ahlâk ve Maneviyat.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR