16 Nisan 2024 Salı

ÇARKACI: GECİKMİŞ BİR ZİYARETTİR

Şarkikarağaaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI Isparta Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya GÜNAYDIN’ın belediyemize yapmış olduğu ziyaretinin bazı basın kuruluşları tarafından ülkemizde yapılacak olan genel seçimler öncesinde çarpıtılarak siyaset malzemesi haline getirildiğini söyledi bu konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Isparta

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI’nın açıklamaları şöyle;

“Isparta Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya GÜNAYDIN24.05.2015 Pazar günü Belediyemize geçte olsa nezaket ziyaretindebulunmuştur.Misafirimiz olan Sayın Yusuf Ziya GÜNAYDIN’ ve konuklarımız nezaketçerçevesinde misafire yakışacak şekilde tarafımdan ağırlanmışlardır. Bu nezaket ziyaretinin ardından bazı basın kuruluşlarında yer alan Şarkikaraağaç Belediyesi ile Isparta Belediyesinin Asfalt yapı ile iligili protokol imzalayacağına dair çıkan haberler gerçek değildir.

Isparta Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya GÜNAYDIN benim talep etmem durumunda asfalt yapımı ile ilgili çalışmaların birlikte başlatılabileceğini söyledi.Bende Şahsım olarak şuanda böyle bir talebiminolmadığını kendisine söyledim,.İlçemizde alt yapı ve su şebekesi yenileme çalışmalarının henüz tamamlanmadığını ve yine altyapısı biten yollarda asfalt yerine parke taşı ile bu sorunu çözmeyi düşündüğümü kendisine ifade ettim.Yapmış olduğu ziyaretinden ve bu olumlu yaklaşımlarından dolayı SayınYusuf Ziya GÜNAYDIN’a teşekkür ederim.

Bazı basın çevrelerinde çıkan Sayın Yusuf Ziya Günaydın ile yapmış olduğumuz görüşme çarpıtılarak siyaset malzemesi yapılmıştır.Nezaket ziyaretlerinin çarpıtılması yanlış bir davranıştır.Bu güne kadar yapmış olduğum gibi bundan sonrada olumsuz, negatif,yapıcı olmayan siyaset anlayışından uzak durmaya devam ederek var olan tüm gücümle Şarkikaraağaç halkına hizmet etmeye devam edeceğim.

 Ayrıca Memleketimizin evladı olan Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ’e Belediye başkanı olduğum günden itibaren Şarkikaraağaç’ımıza yapmış olduğu özverili ve fedakarca hizmetlerden ötürü memnuniyetimi dile getirir şahsıma ve memleketimize göstermiş olduğu sıcak ilgi ve alakasından ve yine ilçemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ederim.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sizene

29 Mayıs 2015 Cuma 00:12

dana nın altında buzagı aramaya siz devam edin

Serdal

28 Mayıs 2015 Perşembe 16:46

sn günaydın , sen nasıl olurda Isparta'nın hakkını, nasıl olurda çünürün Hakk'ını başka bir ilçeye siyaset Uğruna PEŞKEŞ çekersin.

class32

28 Mayıs 2015 Perşembe 14:52

açıkça başkan diyorki benim arkamda akparti var sana ihtiyaç yok diyor başkan sen yine büyük konuşma açık kapı bırak

vatandas

28 Mayıs 2015 Perşembe 11:15

KENDISI YAPSIN ; NICIN YZG YAPACAKKI?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR