19 Nisan 2024 Cuma

Çarkacı Bilgiç ile El Sıkıştı

Ş.Karaağaç Belediye Başkanı Isa Çarkacı, AK partiye geçmek için hazır. Plan Bütçe komisyonu başkanı Süreyya Sadi Bilgiçle el sıkışan Çarkacı, Ankara'da yapılacak ve Başbakan Davutoğ-lu'nun da katılacağı törenle AK partiye geçeceği öğrenildi!.

Isparta
Isparta'nın Şarkikarağaç llçesi'nde 2014 Yerel Seçimle rinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Belediye Başkan adayı gösterilmeyen ve ardından aday gösteril diği Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) Belediye başkanı seçilen isa Çarkacı, hizmetin daha iyi yapılabilmesi noktasında Ankara'da yapılacak ve Başbakan Davutoğlu'nun da katılacağı törenle AK Partiye geçeceği öğrenildi.

11 Ocak'ta düzenlenen Ak Parti İsparta 5. İl Olağan Kongresine katılan Büyük Birlik Partili (BBP) Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Isa Çarkacı, Ak Parti'ye yeşil ışık yakmıştı. AK partiye katılacağı söylentileri üzerine kendisi ile görüştüğümüz Başkan Çarkıcı Manşet Gazetesine yaptığı özel açıklamada "Biz bu makama otururken yakamızdaki rozeti bir kenara bıraktık. Bizim derdimiz öncelikli olarak hizmet etmektir" ifadelerini kullandı. Şarkikaraağac'ın hizmet alma noktasında ne gerekiyorsa yapacağını ifade eden Çarkacı "Kendimize karşı iktidarlığımız yok ama Şarkikaraağac'ı iktidar etmek amacımız.

Plan-Bütçe komisyonu başkanı, Isparta Milletvekili, hemşehrimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiçle görüştük ve süreci sayın Bilgiç kendisinin takip edeceğini ve sayın Başbakan Ahmet
Davutoğlu'ndan randevu aldıktan sonra uygun bir zamanda Ankara'da düzenlenecek bir törenle partiye katılımı sağlayacağını söyledi.

Görüşmelerimiz o yönde. Önemli olan Şarkikaraağac'ın hizmet alması ve bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bizim tek derdimiz bir çivi çakabilir miyiz? Burada kişisel bir menfaat kavgamız yok. "dedi.

Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu günden itibaren hem Milletvekili Bilgiçle hemde ilçe teşkilatı ile diyaloklarını hiçbir zaman kesmeyen ve her platformda birlikte hareket eden Başkan Çarkıcı geçtiğimiz günlerde ilçe teşkilatı ile birlikte Ankara'ya giderek milletvekili Bilgiç makamında ziyaret etmiş ve yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunmuştu.

Milletvekili Bilgiç'inde, duruşu, yaptığı hizmetlerle, iyi niyeti ve ilçeye hizmet etme gayreti içerisinde olan başkan Çarkıcı'ya her konuda destek verdiği biliniyor. Ş.karaağacın geleceği için birlikte hizmet etme noktasında el sıkışan ve AK partiye katılmayı kabul eden başkan Çarkıcı'nın bu kararı ilçede büyük bir memnuniyet yaratırken, ilçe halkı Ş.karaağacın sorunlarının çözümü ve daha fazla hizmet gelmesi adına başkan Çarkıcı'nın iktidar partisi AK partiye katılmasını da destekliyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DOĞRU OLAN NEDİR?

24 Aralık 2015 Perşembe 01:29

MHP İsa Çarkıcıyı aday etmedi. BBP aday oldu kazandı. Elbette BBP altında başkan oldu. Fakat halk MHP VE AKP rağmen İsa Çarkıçı dedi. Halk İsa Çarkıcıya güvenerek 5(beş) yıl için yetki verdi. İsa Çarkıcı Ak partiye geçtiğinde kimse bir şey demez ve demeyecek. ÇÜNKÜ ŞARKİKARAAĞACI KÖY OLMAKTAN ÇIKARACAK. BEKLEYİN VE GÖRÜN

Karaağeçli

23 Aralık 2015 Çarşamba 12:42

Yine ister Bahçeli deyin ister buradaki saz ekibi İsa ve tayfası deyin asıl onların hatası. Artık milletin ve milliyetçilerin sırtından inmelerinin vakti geldi. Isparta merkez de bile AKP adam gibi aday çıkaracak MHP yok olur gider.

Cem

23 Aralık 2015 Çarşamba 14:23

İsa yalçın eseriyle gurur duysun, bu siyasi tablonun tek müsebbibi, ziyonu dar, siyaseten etik ilkeleri olmayan isa yalçındır

Objektif

23 Aralık 2015 Çarşamba 11:57

Kendisini seçen seçmene saygısızlığın en güzel kanıtı Erkan Mumcu, M. Sait Armağanda görüldü AKP den seçilip başka bir partiye geçtiler, yoklar artık evlerinin önünde sebze yetiştiriyorlardır.Şarkikaraağaçta İsa bey'e oy veren seçmenin oy pusulasında AKP yokmuydu, onlar AKP ye oy vermeyi bilmiyorlarmıydı. Onlara oy veren Seçmen başka partiye oy verebilirdi. İsa bey Hayatının hatasını yapar. çok değil 5 yıl sonra bin pişman olur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR