26 Nisan 2024 Cuma

CANSIZ AİLESİ YENİ HAYATTA CAN BULDU

Eğirdir'li Cem ATİK'ten Bir Büyük Başarı Daha.

Isparta

Eğirdir'li Cem ATİK'ten Bir Büyük Başarı Daha.

Osmaniye Özel Yeni Hayat Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr Cem Atik Osmaniye’de daha önce yaşanmayan bir operasyona imzasını attı. Riski büyük olan bir bypass ameliyatında Mehmet ve Zeliha Cansız çiftini birer gün arayla bypass ameliyatı gerçekleştirerek Cansız çiftine ikinci baharlarını yaşattı.

 

Geçirdiği kalp krizi sonucu Özel Yeni Hayat Hastanesine getirilen 62 yaşındaki Mehmet Cansız Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Cem Atik ve ekibi tarafından bypass ameliyatı kararı verildi. Kalp enzimlerinin yüksek olması nedeni ile beş gün bekletildi.

58 yaşındaki eşi Zeliha Cansız eşi Mehmet Cansız’ın geçirdiği bypass ameliyatından bir gün öncesi rahatsızlandı, hastanemizde Kardiyoloji Uzmanları tarafından yapılan muayene ve tetkikler sonrası Zeliha Cansız’ında Kalp krizi geçirdiği tanısı konuldu. Yapılan anjiyo sonrası Zeliha Cansız’ın öncelikli acil olarak bypass ameliyatı olması gereksimi ile Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Cem Atik ve ekibi tarafından yapılan bypass ameliyatı sonrası hayata yeniden merhaba demenin mutluluğunu yaşadılar. Birgün sonrada eşi Mehmet Cansız ameliyat edildi.

Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Cem Atik yaptığı açıklamasında :

“ Mehmet bey hastanemize kalp krizi geçirmesi sonrası getirildi. Yapılan muayene ve tetkikler sonrası kalp enzimlerinin yüksek çıkması nedeni ile beş günlük bir tedavi süreci için bekletmeye aldık. Zelihahanım eşinin tedavisi için beklerken aklımıza gelmeyen bir olay yaşandı. Zeliha hanımda bir gün sonra aniden rahatsızlanmış, ve hastanemizde yapılan muayene ve tetkikler sonrası bypass ameliyatına aldım.

Kalp enzimleri düzene binen Mehmet beyin bypass ameliyatını eşinin ameliyatından bir gün sonra gerçekleştirdik.

Cansız çiftini birer gün arayla bypass ameliyatı yapmak benim için çok zordu. Ama her zaman olduğu gibi, zoru başarmak ilkelerimdi.Allaha çok şükür Yapılan bypass ameliyatı sonrası Cansız çiftinin sağlık durumları şimdi çok iyi kendilerine yeni hayatlarında başarılar diliyorum”dedi.

Mehmet ve Zeliha Çansız çifti, Kendilerine yeniden hayat merhaba dedirten ve ameliyat ve sonrası büyük gayretler sarf eden Op. Dr. Cem Atik beye ve ekibine, tedavi sürecinde bizlere bir evlat şevkati ile hizmetveren servis hemşirelerine ve personellerine, böyle kapsamlı bir hastaneyi Osmaniye iline ve bölgemize kazandıran başta hastane yönetim kurulu başkanı Dursun Taşçı'ya, yönetim kuruluna, tüm doktor ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Cansız çifti Özel Yeni Hayat Hastanesinde yeniden CAN bulmalarının mutluluğunu hastane koridorunda el ele dolaşarak ispatladılar.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR