29 Mart 2024 Cuma

CANLI YAYINDA BAŞKAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR !

Dün akşam Kanal 32 ekranlarında ne var ne yok programında canlı yayın konuğu olan Gelendost Belediye başkanı Mehmet Sezgin Gelendost Gündemine dair önemli acıklamalarda bulundu.

Isparta

Sanayi sitesi sözü veren başkan Sezgin Gelendost ilçemerkezinde dağınık olan sanayici esnafları proje aşamasında yapılacak olansanayi sitesine yerleştirdikten sonra cevre düzenlemesi yapacağız .

 

2. etap toki konusunda canlı yayında müjde veren başkan Sezginilçemizde 2. Etap toki çalışmasına başladıklarını yetkililerin Gelendost’agelerek inçelemerle bulunduklarını kasım ayı içerisinde başvurularaaçılacaklarını söyledi.

 

Gelendost ilçesinin önemli sorunlarından Mezbahane sorununadeğinen başkan Sezgin  GelendostMezbahası ile ilgili olarak Valimizle ilgili görüşmeler çerçevesinde KırsalKalkınma aracılıyla Ön fizibilite çalışmalarının yapıldığını ve desteklemeleraracılığıyla vatandaşların katılımıyla %50 hibe alarak  günlük 36 hayvan kesimine müsait modern birmezbahane yapılacağının müjdesini verdi.



Bizim dönemimizde kapanan sebze pazarı bölümünde bazıyerleri restore edeceğiz ve sebze pazarı yanına balıkcılarmıza işlerleriyapacağız. Ayrıca yazın meyve alımlarınıda bir yerde  toplayacağız.

 

Yaka Köyümüz ve Bağıllı köyümüzü Gelendost ilçemizebağlanması konusunda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devamedecek.Bağlanmasındaki en büyük aşama Gelendost İlçe nüfusumuzun artmasındandolayı  Gelendost ilçe hastanemize uzmandoktor talebinde bulunup.ilçemiz hastanemize uzman doktorlarkazandıracağız. 

 

Yaka Köy ve Bağıllı Köyümüzü Gelendost ile kuçaklaştırmakiçin anayol üzerine otogar projemiz çalışmalarımız da başlamıştır. 

 

Gelendost ilçemizde kötü bir görünüme sahip olan cimiçiparkımızı bir kısmını restore ettik restore çalışmalarımız devam ediyor en kısazamanda çimici parkını ilçemize kazandırıp açık hava düğün salonu yapmayıhedefliyoruz . Ayrıca yanında bulunan halı sahamızıda yeniden inşaa edilipgençlerimize faliyete sunacağız.

 

2015 yılında programımıza eski jandarma binasının bulunduğubölüme Miryokefolan kültür merkezinin çalışmasına başlanacaktır.

 

Geendost ilçemizde içme su sıkıntısını çözmek için İçme suyuve yağmur suyu alt yapı projesinin en kısa zamanda hizmete sunacağız

 

Ulu yol mevkisinde ki 600 metre bozuk olan yolasfaltlanması konusunda Kara yolları il müdürü ile görüşme yaptık. 600 metre lik alanasfaltlacak

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR