20 Nisan 2024 Cumartesi

Çandır'da yangının 2. günü

Çandır'da yangının 2. günü

Isparta

ISPARTA'nın Sütçüler ilçesine bağlı Yazılı Kanyon mevkiinde çıkan orman yangının 2. gününde çalışmalar devam ediyor. Gece boyunca hem ekipler hem de bölge halkı yangını söndürme çalışmalarına destek verdi.

Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Yazılı Kanyon Milli Park alanında, dün öğle saatlerinde başlayan orman yangınının 2'nci gününde çalışmalar devam ediyor. 2 ayrı noktada başlayan yangına 2 yangın söndürme helikopteri ve 2 uçağın yanı sıra itfaiye araçları, arazözler ile yangın söndürme tanklarının kullandığı çalışmalara askeri personel de destek veriyor. 1 bölgedeki yangın kontrol altını alınırken, diğer bölgedeki yangın devam ediyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Haddinizi bilin

03 Ağustos 2021 Salı 21:53

Hala otel rant diyenlerin allah belasını versin vicdansızlar orada görevliler vatandaşlar canıyla seferber olup yangın sondürmeye çalışıyor siz birbirizi yiyin oyun rant demeye devam edin onlar bunları duysalar biz bunlar içinmi uğraşıyoruz utanın vicdan edep devletimizde o kadar vicdansız değil ahlaksız insanlar

Toprak

03 Ağustos 2021 Salı 14:53

Salih kardeş yazılı kanyona şöyle bir bungalow tarzı otel yakışmaz mı yani doğa turizmi diye bir olay var neticede. Bak bir Uzungöle bak hele Abant a NE hale getirdiler betonseviciler.. Aç gözlülük olduktan sonra gider sahile titanik de diker gelir yazılı kanyona nuhun gemisini diker. Geçmişte Yapılanlar yapılacakların teminatı... Olan vatan toprağına oluyor maalesef.

salih

03 Ağustos 2021 Salı 12:00

toprak rumuzlu kaedeş çandırı akdeniz ya da ege sahilleri ile karıştırdın galiba ne otelinden bahsediyorsun

GÜZEL TÜRKİYE'M

03 Ağustos 2021 Salı 11:52

YANGINI PKK VE UZANTISI HDP ÇIKARDI DİYEMEYENLERE İNAT;KAHROLSUN PKK VE SEVİCİLERİ,ORTAKÇILARI VE KOALİSYON YAPANLARI...TERÖRİSTLERE İDAM İSTİYORUZ....

Dün

03 Ağustos 2021 Salı 11:33

Çandırdan rümuzlu vatandaş. Ben de oradaydım dün. Ve havada uçak vardı.

vatan aşığına

03 Ağustos 2021 Salı 11:14

ne vicdanı diliyorsun?? teröristi hapisten çıkartmak için çabalayan da teröristtir!! topunu kahretsin allah!

Toprak

03 Ağustos 2021 Salı 11:03

Titanik otel gibi olmaz inşallah o bölge yandığında da yeşil alan olarak kalacak denmişti maalesef verilen sözler tutulmadı umarım milletimiz bu sefer unutkan davranmaz ve yanan topraklarımızın akibetini gözetler

vatan aşığı

03 Ağustos 2021 Salı 10:39

memleketime bunu yaşatan pkk yı ve destekçilerini Allah kahretsin. Birlikte sallayan , kahvaltı yapmak için sıraya giren, hapisten çıkarmak için kendini paralayanlara da vicdan versin, AKIL versin, vatan-insan-hayvan sevgisi versin. Bu millet yaptıklarınızı unutmayacak.

Çandırdan

03 Ağustos 2021 Salı 10:37

Nerde acaba 2 helikopter 2 uçak... Dün oradaydık sadece 1 helikopter vardı su atan. Resmi kaynaklar dahi bir uçak müdahale etti derken nerden aldınız 2 uçak 2 helikopter bilgisini!!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR