23 Nisan 2024 Salı

CANAN KARATAY ISPARTA'YA GELİYOR

CANAN KARATAY ISPARTA'YA GELİYOR

Isparta

Türkiye'nin ünlü beslenme uzmanı Canan Karatay Isparta'da düzenlenecek kitap fuarına katılacak 

3-12 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan 1.Kitap Fuarının bir başlangıç olduğunu ve her geçen yıl daha da geliştirerek fuarın devam edeceğini aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ünlü edebiyatçı Orhan Kemal’in oğlu Işık Öğütçü ile yine son zamanların popüler ismi Canan Karatay’ın da Fuara katılacağını belirtti. Kahramanlıkları anlatan ve çocukların sevdiği yazar Suat Turgut, yine Nihat Hatipoğlu, Prof. Dr. Mustafa Karataş gibi isimlerinde programa katılacağını ve söyleşiler ile imza günlerinin olacağı kaydeden Başkan Günaydın, “Ünlü eğitimci Sami Gökdemir de kitap fuarında, kitapseverlerle bir arada olacak. Isparta’da 3-12 Mart tarihleri arasında okuma bayramı var” dedi.

Başkan Günaydın, 1.Kitap Fuarına SDÜ’nün yanı sıra Antalya,Afyonkarahisar, Burdur illerinden de üniversite öğrencilerinin katılacağını yine İstanbul’dan da üniversitelerden öğrencilerin fuara katılacağını aktardı.Günaydın, “Eğitime önem veriyoruz. Oğuzata’yı kurduk, öğrencilerimize ücretsiz kurslar verdik, kitaplarını karşıladık. Buradan üniversiteyi kazanan öğrencilerimizin takibini de yapıyoruz, maddi imkansızlıklardan dolayı okumakta güçlük çeken öğrencilerimizi üniversitede de destekliyoruz. Böylece ailelerinde de yıldız oluyor. Kitap fuarını düzenlediğimiz için çok mutluyum, umduğumuzun en iyisi olmasını diliyorum. Şimdiden Isparta’mıza, bölgemize ve ülkemize bu fuarın hayırlı olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdullah Abdullayew

01 Mart 2017 Çarşamba 21:57

Cok dikkatli soru sormak lazim , bu kadin abuk sabuk soru soranlari cok kotu hasliyor haberiniz olsun, Ilber Ortayli bir, bu kadin iki, nasiplenmek istiyorsaniz, bir iki tane salak soru ile sansinizi deneyebilirsiniz, mesela bu hayat pahaliliginda nereden protein bulacagim? yada benim dedem hersey yerdi ama 95 yasinda oldu hicte doktora gitmedi diyin, ve olacaklari izleyin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR