20 Nisan 2024 Cumartesi

CAN DOSTUMUZU KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİM

CAN DOSTUMUZU KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİM

Isparta

ISPARTA Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, bu sabah makam otomobili ile cezaevine giderken trafik kazasında yaşamını yitiren Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper için başsağlığı mesajı yayınladı.

Başsavcı Çokdinç; "Denizli Cumhuriyet Başsavcımız,değerli meslektaşım Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli bugün Denizli'de geçirmiş oldukları trafik kazasında hayatlarını kaybetmiş, koruma polisi Ramazan Uğur ise yaralanmıştır. Can dostumuzu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Değerli meslektaşım Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli'ye Allah'tan rahmet diler, kederli ailesine, sevenlerine ve adalet camiasına sabrı cemil dilerim. Kazada yaralanan koruma polisi Ramazan Uğur'a da geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Üzüntümüz büyük, başımız sağ olsun"dedi.

Ve şoförü Muzaffer Akşehirli, bu sabah cezaevine giderken,yan yoldan çıkan hafriyat kamyonunun sol yanından çarpıp üstüne devrildiği makam aracında yaşamını yitirdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

11 Mayıs 2017 Perşembe 08:34

savcı da insan bende insanım onlarca insan ölüyor savcı ölünce mi olay oldu allah rahmet eylesin kral faruk bile taşsız mezarda yatıyor ne olacak sanıyordunuz

Kadir Alper

10 Mayıs 2017 Çarşamba 16:10

Mustafa abime Allahtan rahmet diliyorum

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR