19 Mart 2024 Salı

CAMİDEKİ KASADAN PARA ÇALAN HIRSIZ TUTUKLANDI

CAMİDEKİ KASADAN PARA ÇALAN HIRSIZ TUTUKLANDI

Isparta

Isparta'da caminin yapımı için toplanan yardım paralarını çalan ve cami görevlileri, cami yaptırma derneği üyeleri ve cemaatin çalışmasıyla yakalanan M.A., adliyedeki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.A'nın çelik kasadan paraları alırken ilginç bir yöntem uyguladığı görülüyor. Kapalı olan çelik kasanın içine uzun bir çubuk uzatan M.A'nın parayı tutup yukarı çekmek için çubuğa ise yapışkan bir madde bağladığı gözüküyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali

21 Mayıs 2019 Salı 08:57

bu nedir arkadaş ya

Asli

21 Mayıs 2019 Salı 00:53

Hırsızlara büyük saygı duymak lazım. Sonuçta bir emek harcıyor. Ve cesaret, girişimcilik ruhu. Ve zeka. Hak ediyorlar. Esnaf olsa iyi vatandaş kazıklar. Bazı esnaflarda öyle olmuşta.

Eg

20 Mayıs 2019 Pazartesi 22:15

ab isimli vatandaş, her sakallıyı dedem sanmam bu tecrübeye sahibim. Ancak cami gibi bir yerde böyle aşşağılık bir hareket yapanada o takkeyi yakıştıramam, alnı secdeye değen kişiler her hareketine dikkat etmelidir, yoksa olay domuz etini haram diye yemeyip, kul hakkını yemeyi mübah sayan bir mantığa dönüşür ki asıl tehlike budur biz müslümanlar için.

Dernekten...

20 Mayıs 2019 Pazartesi 19:34

Geçen yıl aynı şahıs Isparta fatih mah, Medine Camiinde de aynı hırsızlığı yapmıştı. Bizde aynı şekilde kamera ile yakalayalım dedik, taktığımız kamerayı aşağıya doğru fırça sapıyla indiriyor,hırsızlığı görüntülenemedi maalesef. Ama fotoğrafdaki aynı adam.Isparta emniyet kayıtlarında da vardır zaten.Allah ıslah etsin.

ab

20 Mayıs 2019 Pazartesi 19:14

ege kullanıcı isimli vatandaş bu adamın hacı hoca olduğunu nereden biliyorsun. Mesela Travestiler kadın kıyafati giyiyor. Sen her takkeli sakallıyı hoca hacı sanarsan vay halimize

Ege

20 Mayıs 2019 Pazartesi 18:05

Ne çıkarsa hacıdan hocadan çıkıyor diyecemde mübarek Ramazan ayındayız günaha girmek istemiyorum. Bu nasıl bir rezillik, Allah'ın evinden para çalmakda nedir, birde kafasında takke var, bu kadar mı düştünüz, dinimize asıl zararı böyle sahteker hacılar hocalar veriyor. Ne hallere düştük be yazık çok yazık.

Kamiloralan

20 Mayıs 2019 Pazartesi 17:59

İnsan bir hırsızın adını verir

as

20 Mayıs 2019 Pazartesi 17:56

Çünür Hz Ali camisinde yaşanıyor olay.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR