20 Nisan 2024 Cumartesi

ÇALIŞMALARIMIZI HEP BİRLİKTE SÜRDÜRECEĞİZ

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy ve partililerle birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. Ziyarette, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Başkan Yardımcıları Metin Çelik ve Salih Sarıkaya hazır bulundu.

Isparta

Isparta ekonomisi başta olmak üzere birçok konunun konuşulduğu ziyarette Milletvekili Özel, “Ispartamızı bir adım ileriye götürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizler de bu konuda çaba gösteriyorsunuz.İlimizin sorunlarının çözümü noktasında zaman zaman görüşmeler yaparak sonuca ulaşıyoruz, çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz.”dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen de, Isparta’nın sorunları noktasında milletvekillerinin desteğinin önemli olduğunu söyleyerek ziyaretlerinden dolayı Özel’e teşekkür etti.  Başdeğirmen,“Isparta hepimizin, ilimizin sürdürülebilir kalkınması, gelecek nesillere ekonomisi güçlü, yaşanabilir, sosyal, kültürel ve diğer yönlerden gelişmiş bir Isparta bırakmak için  gerek milletvekillerimizin, gerek bürokratlarımız ve gerekse sivil toplum kuruluşlarımız hep birlikte hareket etmeli. Birlikten kuvvet doğar mantığı ileçalışırsak Ispartamız kazanır biz kazanırız.”dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ŞEHMUZ

12 Ağustos 2015 Çarşamba 09:28

OTOBÜS ÜCRETLERİNE ENCÜMEN KARARI OLMADAN GİZLİCE YAPILAN ZAM NEDİR ZATEN ÇEVRE İLLERDEN VE HATTA İSTANBULDAN BİLE PAHALI GİİTTİĞİ HAT KAÇ KİLOMETRE AKŞAMA KADAR BİR OTOBÜSÜN YAKITI 100 TLBU ZAM ISPARTAYA YAKIŞMADI VE ENCÜMEN KARARI OLMADAN NASIL UYGULANIYOR

Ziya

11 Ağustos 2015 Salı 15:26

Sessiz Sedasız Ispartada şehir içi ulaşıma yine zam yapıldı ne vekillerden ne de medyadan çıt yok. Ama tabi onlar özel araçlarla geziyorlar olan gariban vatandaşa oluyor.

Özısparta

11 Ağustos 2015 Salı 00:39

Ne adama ama, gerçekten uçuruyor !

ıspartalı

10 Ağustos 2015 Pazartesi 20:42

ŞÜKRÜ BAŞKAN TÜM YÖNETİMİYLE KENDİNİ ISPARTAYA ADADI.TEBRİK EDİEDİYORUZ.BU YIL HACILARIMIZI ISPARTADAN UÇURACAK İNŞAALLAH

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR