26 Nisan 2024 Cuma

ÇALIŞMALAR HEDEFLEDİĞİMİZ SÜRE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEK

ÇALIŞMALAR HEDEFLEDİĞİMİZ SÜRE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEK

Isparta

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yedişehitler Mahallesinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarına gece-gündüz devam ediyor. Çift vardiya halinde çalışıldığını ve programın önünde olduklarını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Planlarımızın çok önünde geceleri de çalışarak bitirdiğimiz Bahçelievler Mahallemizden artan günleri Yedişehitler Mahallemizde değerlendirdik” dedi.

Isparta Belediyesi şehri bir bütün olarak ele alırken, kentin dört bir yanındaki altyapı ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Gece-gündüz demeden çift vardiya halinde Fen İşleri Müdürlüğünce mahallelerde sokak bazlı asfalt çalışmaları sürüyor. Bayram öncesinde başlanan Yedişehitler Mahallesindeki altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarında önemli mesafe kat edildi. Kentin en büyük yerleşim yerlerinden birisi olan ve toplamda 75 sokağı bulunan Yedişehitler Mahallesinde,gündüzlerin yanı sıra oluşturulan ikinci bir ekiple de gece asfalt çalışmaları devam ediyor.

Isparta genelinde geniş çaplı bir çalışma gerçekleştirdiklerini, iki ayrı ekiple, iki vardiya olarak çalışmaların aralıksız sürdürüldüğüne değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Altyapı ve asfalt çalışmalarımızı hedeflediğimiz süre içesinde bitireceğiz. Yedişehitler Mahallemiz şehrimizin en büyük yerleşim yerlerinden birisi. Isparta’da bürüt bir planlama içerisinde çalışmalarımızı kapsamlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Gece ve gündüz çalışarak bir günde, iki günlük çalışma gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz altyapısıyla birlikte bittiğinde yeni bir kent haline gelecek. Yaptığımız çalışmaların başta Yedişehitler Mahallesi sakinlerimiz olmak üzere Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sen buna hizmetmi diyon burkii

02 Temmuz 2017 Pazar 20:33

Burki peki onlarıda yapmayacaksa o koltukta ne işi var oturacakmı zaten onlar belediyenin aslı görevi mejbur yapacak sıkıysa yapmasında görelim zaten birşey ıspartaya birşey kazandırmadından bu belediyen aslı görevlerini devreyi sokuyor şöyle hizmet ediyoz böyle ediyoz diye övünüyor hizmet yapacaksa ısparta halkına hizmet getirecek iş kazandıracak işler yapsın

Burkii

02 Temmuz 2017 Pazar 13:43

Adam hizmet veriyor yine yaranamıyor. Ne biçim insanlarsınız be. Altyapı yenileniyor yollar sıcak asfalta kazanıyor 3 gün 5 gün toz kalkacak tabiki ona da katlanın artık. Vır vır vır başka işiniz yok. İcraat yapanı hemen kötülemek bu ıspartalının işi

tuğrul

02 Temmuz 2017 Pazar 10:06

başkanım sizi seviyoruz.Ama çünür niçin toz içinde neyi bekliyoruz? inanın bunu bilmiyoruz.Bitmemiş bir alt yağı mı var?ki öyle bile olsa sadece tozdan kurtaracak ince bir asfalt çok maliyet olmaması lazım..Zira şehir merkezinde yollar kazınıp yeniden asfaltlanıyor.Maliyet olsa da ordaki halk için değer.

boş laf

02 Temmuz 2017 Pazar 09:35

asfalt attıkları yerler 1 ay sonra bakın ne halde heryere şaldır şıuldur asfalt atılıyor.çalışanlara bir sorsanıza buralara hemen alt yapı ve sağlamlaştırma yapılmadan nasıl asfalt atılırmı diye kimse mennun değil.ayazmana vatan halıkent kokudan balkona çıkamıyor.sorunu çöz bakalım.yıllardır aynı.

Hüseyin Çelik

02 Temmuz 2017 Pazar 09:14

Isparta'ya katkın yok aday olsan nolacak. Köy yolları bile fena değilken merkez yolları rezil durumda. Çünür desen sayende 300 milyarlık arabam haşat oldu. Az bi çalış yol yap. Asla oy yok sana

4555 sok

02 Temmuz 2017 Pazar 09:03

4555 sok yağan yağmurda evleri su basıyor. yapalım dediniz yapmadınız.

Mustafa

02 Temmuz 2017 Pazar 03:08

Diş hastanesine alt geçitten yol açıldı petek sanayii üstüne .. Lütfen bir gelip görün .. Toz toprak içinde . O yol açılalı kaç ay oldu .. Bir yeri bitirmeden başka yere başlamak ne kadar doğru. Acil o yol asfalt olmalı.. Mehmet boyacı başkan söz sende ..

R,ERTÜRK

02 Temmuz 2017 Pazar 01:38

SAYIN BAŞKANIM, MAHALLEDE TOZ, KARASİNEK, SİVRİSİNEK TEN RAHATSIZIZ. ASFALT, HALK OTOBÜSÜ, İLAÇLAMA V.B. HİZMETLERDEN MAHRUMUZ VE MUZDARİBİZ. ACİLEN BEKLİYORUZ. SELAM VE SAYGILAR.

ali

01 Temmuz 2017 Cumartesi 23:15

gece gündüz çalışıyonuzda noluyo bi geldin ıtkm durdu çoğu ıspartaya kazandırılacak hizmetler engellendi ıspartayı yok gökgubeyle müzeyle asfaltla otoparkla oyalıyor kaç yıl boyunca ıtkm yi bitiremedin acaba büyükşehir olunca onu nasıl yöneteceksin bide adayım diyon

Ayhan

01 Temmuz 2017 Cumartesi 19:45

Bomba32 yapılan asfalt yenileme guzel ama birde cezaevinin orasını haber yapın. Yuzlerce daire toz içinde. Hani tarafsız habercilik açısından iyi olur. Eger hizmet ****ürülmeyecekse evlere ruhsat verilmeseydi.

Başgaaan

01 Temmuz 2017 Cumartesi 19:24

Çünür değince anlar heralde arabanın bütün alt yapısı sayesinde bozuluyor evin içi ile dışı bir tozdan geçilmiyor .

Düşüncesizlik

01 Temmuz 2017 Cumartesi 19:07

Yedişehitler günler oldu tozun toprağın içinde kaldık evler toz doldu kapı pencere açamıyoruz kazdığı yeri asfaltlamadan başka yeri kazmaya devam ediyolar sıra gelecek de asfalt dökülecek. Biz yaptık oldu modeli belediyecilik!!

Üniversiteli

01 Temmuz 2017 Cumartesi 18:20

Çünür mahallesine asfalt getiremeden Yeni seçim zamanı gelecek

Cesars

01 Temmuz 2017 Cumartesi 16:28

Mehmet tönge mah bir görseniz ve 2kat imar iznini 5 kat yapsanız

hakan

01 Temmuz 2017 Cumartesi 15:54

Ben bu adamdan hem bu dünya da hem ahirette şikayetçiyim.Kendi paramızla vergimizle rezil oluyoruz niye hep bu adamın usulsüzlükleri ve tribünlere oynaması yüzünden.Burdan yetkililere sesleniyorum Bizim cünürü il özel idaresine baglasinlar.Yollarımız köy yolundan da berbat ve sinekten de geçilmiyor.Bırakın artık bu ise yaramayan başkanın reklamını yapmayı.Doğrudan yana olun .birazda yapmadıklarını yazın.yakında mahkemeye suç duyurusunda bulunacağım zaten ve herkesi de dava açmaya çağırıyorum.

01 Temmuz 2017 Cumartesi 15:30

Zor biter, yolu düşenlere şimdiden geçmiş olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR