25 Nisan 2024 Perşembe

ÇALIŞINCA OLUYOR

ISPARTA’da AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın 5.Olağan Genel Kurul toplantısına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yatırım denilince akla AK Parti hükümetlerinin geldiğini söyledi.

Isparta

Bakan Eroğlu; Isparta'ya AK Parti iktidarı döneminde 4,5 Milyaryatırım yapıldığına dikkat çekerek; “Çalışınca oluyor. Millete hizmet aşkıylaçalışırsanız imkansız diye bir şey yok. Bütün yollar açılıyor. 76 şehrimizde suyoktu. Biz büyük düşündük. 76 şehirde susuzluğu çektirmedik. İstanbul’daİzmir’de suları akıttık. Niye büyük düşündük çünkü. Sayın Başbakanımız 7 büyükekonomi paketi açıkladı. Büyük hizmetlere mührümüzü vuracağız inşallah.Ağaçlandırmada Türkiye’yi yem yeşil yapıyoruz. 3 milyarın üzerinde fidanıhükümetimiz döneminde toprakla buluşturduk. Ağaçlandırmadık yer bırakmayacağız.Dünyada ormanlık alanlar azalırken Türkiye’de ormanlık alanlar artıyor. 9milyon dekar ormanlık alan son 10 yılda arttı. Odun servetimizde 1.5 milyarmetre küpe yükseldi. Bu büyük bir başarıdır. İnşallah daha da mührümüzüormanlara da vuruyoruz. Sadece su ve göletlere değil ormanlara da vuruyoruz.Artık ormanları kırsal kalkınma için lokomotif olarak kullanmaya başladık.Bozuk orman alanlarını parselliyor hane başına kura çekip 3 yıl bakımı ve bütünmasrafları bakanlığa ait cevizdir, bademdir gelir getirici ne varsa bunlarıdikip gelirini vatandaşımıza veriyoruz. Bizim anlayışımızda şu var. İnsanıyaşat ki devlet yaşasın.  Sadece bizdeğil Ulaştırma Bakanlığımız da bakın neler yapıyor. Bölünmüş yollar, hava yoluhalkın yolu haline geldi. Dünyanın en berbat sağlık sistemi bizdeydi. Ama ilkdefa AK Parti döneminde bütün hastaneler birleşti ve sağlık sisteminde muhteşembir dönüşüm yaşadık. Her yere şehir hastaneleri kuruluyor. Temel at unutdefterini kapattık. Biz temel atarken açılış takvimini veriyoruz. Üniversitesiolmayan il kalmadı. Buraya ikinci üniversite kurmak yakışır. Isparta öğrencisayısı 60 bini aştı. Isparta’ya ikinci üniversite yakışır. Isparta’ya neyapılacaksa biz yaparız. Çünkü Ispartalılar her şeyin en güzeline layık”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hüseyin uzun

23 Aralık 2014 Salı 00:03

ısparta yı sürüye katmak istiyorlar amam .. ıspartalı bu oyuna elmez...

Mehmet

22 Aralık 2014 Pazartesi 13:37

Sagolsunlar yatırımlar devam etsin insallah . Ama iş imkanı hala Isparta ' da yok denecek kadar az, olanlarda ya devlet memurluğu yada askeri ücretli kişisel firmalar. Şu an Kocaelinde'yim , iş imkanlari artırılarsa; memleketimde iş bulursam dönerim.

ISPARTALI

21 Aralık 2014 Pazar 16:02

Sayın bakanım Teşekkür ederiz. Daha doğrusu her kim Ispartamıza bir çivi çakarsa Allah razı olsun. Verdiğiniz rakamlar da doğrudur. Ancak Afyon'a ne kadar yatırım oldu söyleyebilir misiniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR