23 Nisan 2024 Salı

ÇAĞDAŞ VE AYDINLIK BİR MUZAFFER TÜRKEŞ İÇİN ADAYIM

ÇAĞDAŞ VE AYDINLIK BİR MUZAFFER TÜRKEŞ İÇİN ADAYIM

Isparta

Muzaffer Türkeş Mahallesine muhtarlık için aday olan Fatma Özer, “Çağdaş bir mahalle için, aydınlık yarınlar için, halka hizmet için oylarınıza talibim” dedi.  Fatma Özer, Mahalle halkının fikir ve önerilerini dinleyip çalışacağına da şimdiden söz verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde muhtar adayları da kendini göstermeye başladı. Muzaffer Türkeş Mahallesi muhtar aday olan Fatma Özer “1967 Isparta doğumluyum. İlk ve Orta Öğretimimi Isparta'da tamamladım. Evli ve bir çocuk annesiyim. Efdal Çeyiz Evi olarak 15 yıldır Cumhuriyet Cad. Esener Pasajında esnaflık yapmaktayım. 22 yıldır Muzaffer Türkeş Mahallesi 5130 Sok. No.24'te ikamet etmekteyim. Bu 22 yıl boyunca mahallemizdeki sorunları, eksiklikleri biliyor ve bunların çözümü için azalarımla birlikte çalışıp başarılı olacağıma inanıyorum. Bunun için mahallemiz muhtarlığına adayım ve oylarınıza talibim” dedi. Muzaffer Türkeş Mahallesi’nde de güçlü bir muhtar adayı olan Fatma Özer, seçim beyannamesini açıkladı. Çağdaş bir mahalle için, aydınlık yarınlar için, halka hizmet için mahalle halkının oylarına talip olduğunu kaydeden Fatma Özerin seçim beyannamesi şu şekilde.

İŞTE FATMA ÖZER’İN SEÇİM BEYANNAMESİ

Seçim beyannamesin de açıklayan Fatma Özer, herhangi bir siyasi görüşe bağlı kalmadan herkese eşit bir şekilde mahalle ve mahalle halkının tüm sorunlarıyla ilgilenmek istediğini söyledi. Fatma Özer, muhtar seçilmesi halinde yapacaklarını şöyle sıraladı;

·Mahallemize sağlık ocağı ve okul kazandırmak.

·Engelli ve yaşlı bireylerimizin rahatça hareket edebilmesini sağlayacak kaldırım çalışmalarının ve engelli rampalarının yapılması.

·Boş arazilerimizin düzenli olarak temizlenerek ilaçlanması.

·Mahallemizde yaşlı, bakıma muhtaç ve ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımızı tespit ederek ihtiyaçlarını ilgili kurumlarla iletişim kurarak karşılanmasını sağlamak.

·Mahalle aralarındaki yetersiz aydınlatmaların giderilmesi ve gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması.

·Yeşil alanlarımızı arttırmak ve yaşanılabilir hale getirmek.

·Otobüs duraklarımızın mahallemize yakışacak şekilde daha modern hale getirilmesi.

·Mahalle ana giriş caddelerimizde Mahalle isim tabelaları ve sokak numaralarını görünür şekilde yerleştirmek.

·Mahallemizin Eski Merko çıkış kavşağında trafik lambası veya göbek sol şeride bombe görme aynası konulması.

·Mahalle sosyal tesisimizin büyütülerek mahalle halkının ihtiyaçlarını karşılayabilecek duruma getirmek;

·Düğün, nişan, mevlit, taziye ve özel günlerde mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek duruma getirmek.

·Halk Eğitim bünyesinde yapılacak Ev Hanımlarına yönelik kursların mahallemiz sosyal tesislerinde yapılmasına imkan sağlayacak dersliklerin yapılması.

·İhtiyaç sahibi çocuklarımızın eğitimine destek verebilecek ücretsiz kursların açılması.

·Sağlık ve kültürel alanda seminerlerin verilebilmesine imkan verecek salonun bulunması. Sosyo kültürel gezi ve turların düzenlenmesi.

(Bu vb eğitim ve seminerler için Doktor, Gıda Müh. Sosyolog, Psikolog, Öğretmen ve uzman ekibe sahibim)

·Mahalle camimizin mevcut eksikliklerinin belirlenmesi ve kaynak talebinde bulunarak bu eksikliklerin giderilmesini sağlamak.

MAHALLE HALKINA HERZAMAN KULAK VERECEĞİM

Fatma Özer bu çalışmaları yaparken mahalle halkının fikir ve önerilerini dinleyip çalışacağına söz verdi.  Fatma Özer “ Kendim, azalarım ve mahallem adına her şeyin hayırlı olmasını diliyorum. 31.03.2019 seçimlerinin mahallemiz için yeni bir oluşum olmasını diliyorum. Bay Bayan kardeşlerim bu yeni oluşum için ve mahallemiz için huzur barış ve kardeşlik için 5 DAKİKA DÜŞÜNÜN 5 YIL PİŞMAN OLMAYIN” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Seçmen

20 Ocak 2019 Pazar 01:29

Okul sağlık ocağı, okul yaptırmakta ney oluyor. Devlet gerekli yere ihtiyaçsa yapar. Her mahalleye 1 sağlık ocağı demek 3 aile hekimi en az da 2 3 hemşire demek.... Okul demek öğretmen, hizmetli vs. Bunların maaşları, genel giderler Dahasıda var.. Duraklar modern hale nasıl getirilecek belediyenin yaptığı gibi kapalı ve klimalı mi olacak... Beyanat verirken olacak işlere bakalım lütfen bu mahalle sakinleri cahil değil bunlara kanacak kadar. Biraz üsturuplu olsun. Daha yazacaktım yer kalmadı.....

bilir kişi

19 Ocak 2019 Cumartesi 15:22

muhtar maaşının 2900 tl olduğunu duyan bu işe aday oluyor ,beceremeyecek olsa da yaww.

mahalle sakini

19 Ocak 2019 Cumartesi 14:57

okul sağlık kuruluşu bunları belediye bile yaptiramadı sizmi yaptiracaksınız düşünülür orası biraz daha ciddi olsun diğer maddeler her mahalle içinde aynı zaten başarilar yinede

Efdal

19 Ocak 2019 Cumartesi 13:31

Mahallemizin eksikliklerinin belirlenmesinde mahalle halkıyla birebir görüşmelerde söylemleri çok etkili olmuştur. Seçim Beyannamesinin hazırlanması yazılar tamamen Fatma Özer ve bu seçim sürecinde ekibine aittir. Sıkıntılar ve eksiklikler aynı olabilir lakin cümlelerin dahi aynı olması ve diğer adayların kendi beyanlarıymış gibi yazmaları işin özü doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Taklitlerin çoğalması işin ne kadar kaliteli yapıldığı ortaya koyuyor...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR