25 Nisan 2024 Perşembe

Cafe Life'nin yeni sayısı okurlarıyla buluştu

Isparta’nın tek magazin, kültür dergisi olarak çıkan Cafe Life dergisinin yeni sayısı Üstat Fırın Kafe'de düzenlenen kokteylde tanıtıldı.

Isparta

Isparta’nın tek magazin, kültür dergisi olarak çıkan Cafe Life dergisinin yeni sayısı Üstat Fırın Kafe'de düzenlenen kokteylde tanıtıldı. Tanıtım kokteyline, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya,Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem, Başkan Yardımcısı Arif Aslan, Genç Girişimciler Derneği Başkanı Alper Bayhan, Isparta’daki işletmelerin sahipleriile çok sayıda davetli katıldı.


Cafe Life Dergisi’nin yeni sayısını çok başarılı buldukların ifade eden ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cafe Lıfe Dergisi Editörü Filiz Atmaca'ya başarılarının devamını diledi. Pasta kesiminin yapıldığı kokteylin ardından Üstat Fırın Kafe'nin de ikinci şubesinin açılışı gerçekleştirildi.Ardından dergi editörü Filiz Atmaca Cafe Lİfe dergisine katkılarından dolayı ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür plaketi takdim etti. Isparta BelediyeBaşkanı Yusuf Ziya Günaydın adına plaketi Başkan Yardımcısı Recep Erdem aldı.Erdem de derginin her geçen gün Isparta'ya rüştünü ispatladığını ifade ederek başarılar diledi. Oldukça renkli geçen gecede davetliler hoş vakit geçirdi. CafeLife dergisi editörü Filiz atmaca ise derginin tanıtım kokteylinde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

CAFE LIFE GAZETESİ

Isparta’nın ilk ve tek kültür, sanat ve magazİn Dergisi Cafe Lıfe, şimdi de haftalık gazetesi ile okurlarıyla buluştu. Dergi konseptinin dışında okurlarına farklı bir bakışaçısı sunan Haftalık Cafe Life Gazetesi ile ilgili olarak okurlarından sonderece olumlu tepkiler aldıklarını belirten Editör Filiz Atmaca, desteklerinden dolayı tüm okurlarına ve sponsorlarına teşekkür etti.

SPON SORLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR

Cafe Life Dergisi Editörü Filiz Atmaca, Gerçekleştirilen programda Cafe Life dergisine maddi manevi katkılarını esirgemeyen Dünya Kahvelerine, Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol’a, Gramafon Cafe’ye,David Peoples’e Üstat Fırın Cafe işletmecisi Ümit Arslan’a teşekkürlerini ifade etti.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

üstat

02 Mart 2015 Pazartesi 22:57

Eyice batılaştınız gittiniz. Sonunuz hayrola

Celal Akrep

02 Mart 2015 Pazartesi 20:35

ıspartalılar ve Isparta'da yaşayanlar için üstat fırın cafe bir şansdır..bukadar nezih,bukadar hijyenik bir mekan başka bir Şehirde yok teşekkürler üstat fırın cafe

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR