26 Nisan 2024 Cuma

BÜYÜK VEFA ÖRNEĞİ!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın, Kocaeli’de anjiyo olan MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Isparta

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kocaeli’de özel bir hastanede anjiyo oldu. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın büyük bir vefa örneği sergileyerek, Bahçeli’nin tedavi olduğu hastaneye gittiler. Burada Bahçeli ile görüşen Başkan Günaydın hastane çıkış yaptığı açıklamada;"Kalp anjiyosu olan Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'yi hastanede ziyaret ettik. Sayın Genel Başkanımızla ilgili Sayın Genel Başkan Yardımcılarımızdan bilgi aldık. Sayın Genel Başkanımızın sağlığı da morali de iyi. Kendisine Allah'tan acil şifalar diliyorum." dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Efe

19 Ocak 2016 Salı 09:41

Başbakanım salın artık bahçeliyi. Kendi kendini bitirdi. Devir oğan devridir...

ısparta

18 Ocak 2016 Pazartesi 21:48

artık meral akşenerin gelmesi lazim tüm ülkücü kardeşler farna varması lazım

anadolu

18 Ocak 2016 Pazartesi 21:46

sayın başkanım eskı sanayı saat 4 5 arası bak arnatıf yol orayı konut karagac davrazevlerı anadolu şehırde bır moderın şehir havasına ihtıyac var gülüstan nasıl eskı yerler yenılensın

belediyeci

18 Ocak 2016 Pazartesi 14:40

Kendi adını bile kullanamayarak El insaf adıyla yorum yapan korkak: insanlara iftira etmeye utanmıyor musun? Isparta'daki daire fiyatlarından belediye başkanı nasıl köşe dönecekmiş? Neyse attığın iftiranın bedelini mahkemede ödersin.

ıspartalı

18 Ocak 2016 Pazartesi 10:34

Başkan bey ne olacak bu ıspartanın hali su parasıyla ev paralarından köşeyi döndün. Valla senin ahirette yakana bütün Ispartalı yapışacak o hastanelere düşmeden akıllanda şu ıspartının ev piyasasını düşür.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR