20 Nisan 2024 Cumartesi

BÜYÜK VEFA ÖRNEĞİ!

14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Hastane Yöneticimiz Uz. Dr. Hüseyin YAVUZ hastanemiz merkez binası ve Gülkent ek binasında poliklinik yapan hekimlerimizle hastanemiz yemekhanesinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Isparta

Kahvaltıya hastanemiz hekimlerinin yansıra Kamu Hastaneleri Birliği Isparta İl Genel  Sekreteri  Uz. Dr. Osman AYDIN, Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Op. Dr. Zafer DİRİK, İdari Hizmetler Daire Başkanı  Dr. Cenk YILDIZ, Mali Hizmetleri Daire Başkanı İbrahim KARAGÖZ DE KATILDI.

VEFA ÖRNEĞİ:

Hastanemize emek vermiş başhekimleri de unutmayan Hüseyin YAVUZ;   Programa Hastanemizde başhekimlik yapmış ve başhekim olarak emekli olmuş Ali DULUPÇU,  Erdoğan SEVÜK ile Mehmet KARATAŞ’ ı da arayarak davet etti.

Yapılan kahvaltının ardından Hastane Yöneticimiz Hüseyin YAVUZ yaptığı konuşmada “mesleğimizin her alanında yıllarca insan sağlığı için hizmet vermiş ve bu gün aramızda olmayan değerli sağlık çalışanlarını saygıyla ve minnetle anıyor,başta hastanemizde hizmet veren çalışma arkadaşlarım olmak üzere, tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, hepinize sağlıklı günler dileyerek saygılar sunuyorum.” Dedi.

.Program için davet ettiği eski başhekimlere geldikleri içinteşekkür ederek yaptığı davetten memnuniyet duyan fakat geçirdiği rahatsızlıksebebiyle gelemeyen Ali DULUPÇU’ya da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra söz alan hastanemiz eski başhekimleri  Erdoğan SEVÜK ve Mehmet KARATAŞ  davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerektüm sağlık camiasının Tıp Bayramını kutladı.

Son olarak Kamu Hastaneleri Birliği Isparta İl Genel Sekreteri Osman AYDIN’da bir konuşma yaparak birlik ve beraberliğin arttırılmasına vesile olan bu organizasyonu yapan Hastane Yöneticimiz Hüseyin YAVUZ’a teşekkür ederek “Tıp bayramını takip eden sağlık haftasının, toplumdaki sağlık bilincini arttıracak ve sağlık hizmetlerini daha ileriye götürecek faaliyetlerle değerlendirilmesini temenni ediyor, sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum” dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

OLmadı

15 Mart 2015 Pazar 16:02

Ramazan Okutan nerde? Hem Gülkent'te, hem de Isparta Devlette çalışmış, başarılı ve sevilen bir baş hekimdir. Çok ayıp ettiniz. Başyiğit'in de olmaması da çok ayıp.

Nur

14 Mart 2015 Cumartesi 16:23

Haber başkehimlik yapmış ve başhekim olarak ayrılmış doktorlarımızdan bahsediyor. Dr. Levent bey ve Dr. Semih beyin olmaması planlayanlar için eksiklik oluşturmazken okuyucular için eksiklik hissedilip dile getirilmesi bence en büyük vefa örneği. Tıp bayramı doktorlarımızın gönlünden geçtiği gibi kutlu olsun !

emekli

13 Mart 2015 Cuma 21:38

rokutan .lbaşyiğit emekli mi?emekli başhekimleri çağırdı diyor.Hüseyin bey başarılı çalışmalarıyla örnek bir başhekim.kendisini tebrik ediyoruz.Ayrıca syalçın değil.S uşaklıgil.başhekimlerinizin adını bile bilmiyorsun.

Yeniçeri

13 Mart 2015 Cuma 20:41

3 tanemi eski başhekim varmış Ramazan okutan nerde Levent başyiğit Semih yalçın nasıl vefaymış bu acaba

HASAN

13 Mart 2015 Cuma 15:14

Evet hayırlı olsun,tüm Tıp çalışanlarının bayramı kutlu olsun.Hüseyin beyide takdir ediyorum fakat,çok ayıp etmiş.Tıp çalışanları sadece doktorlardanmı oluşuyor düşünmesi lazım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR